Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
講開game真係連game都弱
今季男果兩隻game深蹲跑步都係鬥個人
以前對抗性摔角拉繩刺激好多
藍球佬邊忽flirt人高手
公道講,唔計樣佢點都好過地產佬救援佬五粒糖下話,點會package 最差呢三條友點睇都唔似年收入過到百萬啦
瀟灑仲要講野好笑
個紋身型得黎又有意思
唔係普通mk紋身
最近睇返第二季 我係男人都覺得佢好撚型
成個外型再加上隨性同不羈嘅性格真係好charm
女6個啲眨眼同講嘢嘅語氣如果係其他女仔做就會好做作 但係佢做又好自然好可愛
今季真係好睇過上兩季好多

好有火花

好想快啲睇埋落去
係hyeson忍唔到笑姐

hyeson笑到傻咗好cute

相反奎利笑得勁薑
咁你可以好快睇哂一集,3pair人去天堂島既鏡頭加埋都唔夠官熙同夏情咁多
個預告真係好黐撚線
個預告剪到3條女都同官熙去天堂島
但睇返個背景完全唔match 似係每個人cut一段拼埋出黎

睇落去得廈情同官熙係真有去
睡房上床同廈情講既內容都似係以對象為官熙講
希望係唔想佢揀女6 唔想到時又要睇到籃球佬自信心爆棚選妃
同意

惠善果句唔似同官熙講
夏情果句似同官熙講,只係唔肯定係咪依次定之後?
廈情真係世界級
好鐘意佢同官熙喺天堂島互動 有來有往
大家又配合大家 有哂默契

之後走去當面屌7官熙 女3
都feel到佢個人唔假 有個句講個句
第2日仲要主動搵官熙道歉+表白
驚官熙心入面有刺
照顧哂男人既自尊
仲要符合哂官熙自己講既想啲囡會主動接近自己

呢種女做女朋友對外對內都最正
官熙唔揀一係劇本 一係腦殘
官熙有可能為左節目效果揀女6
都合邏輯 始終官熙冇女6職業年紀資訊
而且女6撩囝真係好勁 睇mon睇佢單眼真係沉哂船
連珍映呢啲囝都沉 現場比佢電一下一定記成晚

但係如果佢揀左女6 夏情就要喺地獄島sad
完全唔想咁發生 希望官熙真係好似佢咁講 呢日就下定決心
民友同 張員英條線其實幾吸引,希望唔好比個女人搶走
開頭個個包括我自己都覺得依個女仔好有機心
但係睇到後面先知依個女仔好真有個句講個句 幾中意佢依種性格 淨係做朋友都好正
今次個地獄島係石灘冇得玩拔河
轉左跑山真係冇乜mood
搞到d女剩係企係到睇衝線on99咁
想搵幾個型d既鏡頭睇下都冇
夾硬剪出黎搞到成件事好7
寧願佢揼多少少本玩下障礙賽仲好
搬下木 扔下石 爬下繩咁
公道講 籃球佬真係6條囝第一
有自信對啲囡黎講唔係壞事
自大啲分分鐘開正韓妹個飯 男權主義
仲要係職業運動員 加哂分
呢啲節目開張名義要識囡 做比較根本就拎正牌
唔競爭唔比較邊有爆點睇

咖啡佬講野都幾幽默 可惜對手得女3
第3日未黎女6之前 就整壞左自己人設
諗住做痴情男

點知比製作組派個女6咁識撩囝
睇到咖啡佬想轉軚但又勁掙扎
揀鬥跑山真係唔知係咪做比官熙
佢第一個揀囡去天堂島又係爆點
個剪接最後又係cut喺官熙揀囡前 做懸念
其他線真係冇咩話題性 其他pair多數都係男太弱

最好笑真係叫地產佬搵埋5粒糖去劈酒
睇呢2條友呻 一定高收視

咖啡佬就比女3做壞左
海警完全冇做野
男1都係睇女5點埋身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞