Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
明明第一名,一開波無近鏡,唯一遠鏡係抽哂水
2其實佢對奎利唔係真係咁有興趣,至少我睇唔出,希望佢之後唔會咁快打我面1既可能性我覺得大啲,主要原因係節目組明顯比好多廈情官熙呢條線鏡頭,幾乎集集都有三份一情節係佢哋,天堂島佢哋食飯吹水都吹左半集如果最後冇一齊會好爛,當然佢哋啲火花好睇都係原因黎
同埋睇先行預告,籃球佬仲可以去多次天堂島,應該得廈情會so佢最後浪子回頭呢個劇本似樣啲
下集應該會柒出太空
奎利好撚正
星 邊撚到星呀睇過 唔撚講以為NBA 呀
我都覺呢兩集精彩到癲
好撚好笑
今季cast 啲人好有自信先有睇頭
之前兩季淨係得一條友一枝獨季
開頭覺得廈情係西女人,姐姐假Jennie係弱者,點知依家掉轉
同意,女又靚啲平均啲,兩個地獄島嘅設計又可以玩到偷食ntr feel

佢好似上季娜丁
希望唔係炮灰
初頭最鍾意短頭髮個條女,因為性格開朗又鍾意笑

覺得廈情係同籃波佬係姣婆遇著脂粉客
屌9完官熙先覺得原來呢廈情一D都唔港女,仲會對住自己鍾意嘅人愛之深責之切。
依家最鍾意反而係廈情。

鎮錫哥,其實好man 。
專一得黎又反省係咪俾到太大壓力比玟映。
我係仔都會好欣賞佢👍🏻

今季好好睇,特別鏡頭捉到好多細微嘢。
終於唔係話全季得1/2條女受歡迎,其餘全部花瓶。
就算五粒糖做島主都係有原因(衰on9)而唔係好似上季咁世正根本冇機會表現自己就係咁先。
暫時最鐘意鎮錫 對答幾成熟又有趣
新女暫時感覺都幾好
籃波佬當笑料睇幾好 好鬼自戀
以頭五集計 同意係好睇過前兩季
第五集真係好精彩好睇又好笑
拎第一食好西果個唔拍,拍拎第三果個藍波撚
真,韓國足球就話姐,韓國籃球wfc咩
但奎利同佢傾計時都算有禮貌,仲笑,但背後其實覺得佢你無野呀,5條女講野勁坦白
根本官熙就係想睇下邊個對自己有興趣就搵邊個.
而家廈情表晒白, 佢一定係主攻廈情架喇. 除非有第二條女同佢示好.
兩個都喺外國讀大學,勁開朗outgoing,但惠善要注意吓表情管理情緒寫晒上塊面度
5條女喺房傾呢一part可以成為經典,笑到我甩肺
5條女係間房傾計果陣. 臨尾佢擘大個口發呆, 真係好好笑.
我仲以為定鏡
出名過其他男
係咪得我一個覺得鎮錫好撚似黃長興
仲有余德丞同黃梓軒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞