Netflix 單身即地獄 第3季

1001 回覆
11 Like 48 Dislike
係 估唔到恃𦻕會在意到喊埋
唔係幫籃球佬啲咩,但人哋淨係簽約金都過百萬啦
幾次timing錯過左, 個男仔又好似都對自己有D意思, 真係幾慘
5粒糖唔係演員咩,套惡魔有約有佢份不過做啲二打六角色有冇其他正職就唔知
5粒糖個樣應該最啱香港人審美, 算係最靚仔, 難怪可以拍劇,
但係單身入面真係好柒
可能大波妹喺佢耳仔講嗰句就係話知道佢扯左
民又
警察
礦工
5糖

4個靜到
比完糖之後圍住傾計 啲言語貧乏到

Btw你地話女3似麗英之後我返唔到轉頭似到仆街
佢地兩個啲眼神真係好曖昧好似啲小情侶驚俾人發現咁 好想佢地有機會可以傾耐啲
今季cast d女 我覺得三季最平均地好 除左女3
但d仔真係3季最差
真係靠藍球同咖啡頂住 反而班女個個都有特色, 即使女3呢集出晒事, 但都有記憶點,
點解當初會cast到呢4個無野講嘅男人㗎
啲仔外型唔差 民又好靚仔 但係啞架
第一戰個笑容真係好撚變態
最後同短髮女嗰陣先似真係笑緊
叫海警捉烏蠅個到笑死
睇籃球佬睇到好撚炆
廈情最正
女6太撚攻心計
佢啲笑容同語氣好勁,好多野講得好直接,又好似人畜無害咁。
上帝視角睇佢好似好有機心咁,但我覺得落到場啲人都會覺得佢係真心。
成套嘢
班仔無件識溝女
民又怕羞仔我都算
得咖啡佬真係叫識溝吓女
籃波佬 講就話好撚有自信 佢同廈情同一類人 欲擒故縱嗰類 所以籃波被學霸妹慧慈吸引到
玟映又係on99 言行唔一致 講乜柒like 咖啡佬真係信鬥一次 之後睇到你兩回事就唔鳩上心啦
翻版Jennie 估唔到咁內向
而地產佬同件島主 真係on99坐係度以為係萬人迷
水警有集作集隱形戰車咁 唔見咗人 咩玩法
啲女夠主動
新女 廈情 玟映 奎利 學霸妹都好進取 起碼識進攻先

無上季珍映一出場班女濕晒
大佬 風趣啲 鍾意條女咪撩佢 你上嚟節目係溝女架 唔係去天堂島食嘢瞓覺架
籃波佬最少坦白得on9 有話題
咖啡佬識對答 風趣
民又後生仔 唔怪佢 作班三十歲仲十鳩幾廿歲咁溝女 難怪三十歲仲單身
廈情真心 樣又真係靚 但衣著最冇taste
籃波佬講得啱 一班人時 佢係擺晒欄杆同閘係前面 表示你唔可以親近佢 所以以佢條件 佢一定最受歡迎
但籃波佬同佢同一類人 又係鍾意啲欲拒還迎嘅類別 籃波佬溝女手法好似十幾廿歲手法 廿五歲以上嘅女其實唔係好受

新女我覺得好識進攻男人
同意,我支持男一同女五有好結果多過佢同男一
唔知係咪去到後面發覺冇乜男仔吸引到佢,佢就搵返男一嚟拿拿臨埋尾
當然我覺得佢好有自信,覺得自己可以十拿九穩勾返男一返嚟
藍波佬應該鍾意新鮮感
啲舊女對得耐就會見一個鍾意一個
如果好似外國果隻玩法,一路foul 人,一直有新人加入佢就會轉鍾意新人
唔怪之得依條友36歲都未穩定,佢肯定未玩夠
惠善應該冇整掛
第一集出場嗰陣惠善讚佢靚,佢連多謝都唔覆句已經g menu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞