Samsung Galaxy 討論區 (269) One UI 6.0幾時有??

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
Keys cafe 係咪淨係改到samsung keyboard ?
第三方keyboard 有冇效果?
我部V10其實2017年都死咗,不過"好彩"當年幫襯凶宅加咗一年保免費整番
呢個好似只對play store有用
只家我想轉三星商店
但點解唔 裝第3方app

用android 機唔係為方便咩
已經上網搵到方法
而家個商店下載緊
只係個vpn好慢
V10 有無邊個未燒過

我都係燒完先永久轉用samsung
試玩完
除左改鍵完
個啲特效都無得玩
上完國外英文網
搵到原因
而家正常用到
好撚正
打字不停閃閃
s23u升完,有部份聯絡人自動delete左,有冇人都有咁既情況?
係 第二行 style your own keyboards 㩒入去 → 掃去第二版 熄咗 effect 就得
但又發現另一個問題
特效同顏色都係得一種
轉極都轉唔到其他
會架
你可以對比下啲cap圖上嘅icon位置

對返啲OneUI 6嘅cap圖真係冇郁到
你地連登app load post會唔會好撚慢
唔知關連登事定6.0事 呢兩日入post load好耐

另外一部iphone試左正常好快

香港三星要幾耐先有更新
有冇用緊Pixel Watch嘅Ching
想知隻錶可唔可以用黎control Samsung電話嘅相機App
嘩 考我色盲啫
測試人員說10x畫質和S22 Ultra沒發比。
@i冰宇宙: S24 Ultra 長焦翻車了(目前版本翻車中),不知道上市後如何。

嘩咁牙煙 對比22ultra

平面無微曲 邊框冚向前 note 10

有無巴打升完one ui 6.0之後個Wifi Tethering有問題?
成功開到,其他裝置成功連到wifi之後但就無網絡,唔到裝置都試過同樣情況,試過share 4g/wifi 都唔得
亦都試過另一部s23 ultra都有相同問題
thanks
s23u 個指紋係咪一定要膠膜先work?
無事wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞