Samsung Galaxy 討論區 (269) One UI 6.0幾時有??

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
你用咩software刷
係可以唔損壞e-fuse?
Odin
咁係你on9姐
Apple care係apple自己做
Samsung個個係保險打完電話申請完先可以拎去整
三叔機一律用Odin
你唔刷custom recovery/third party rom/改過嘅官方ROM就唔會燒e-fuse
用緊泰國水貨s23u 啱啱up咗 暫時未見到有咩分別
打斷動畫冇進步?
所以個人覺得買an 機預咗無保,買上台放返出嚟嗰啲機/水貨最抵玩
保養正正常常喇
Apple咪一樣有人屌
apple 白紙黑字寫明係點玩,同埋佢自己攞返住嚟做,售後點都好過有個濕鳩代理喺度阻住晒
三叔嗰啲係個代理攞住嚟做,要做service 盡量第一時間reject 咗你先,博你唔想煩唔再搵佢搞,而且有維修點都要你比錢先肯幫你整,如果唔係佢個cost cover 唔到,所以嗰個samsung care 係搵保險公司嚟搞,但就算有嘢壞要claim 個保險好,都係要你比咗錢先,之後你自己同個保險公司claim 返
我靠Google Photos backup上cloud算數 (d相本身放SD card,用緊A52s)
手機有冇更新到最新?或者試下uninstall Wallet重裝?
唔該巴打先
我手機有keep住update最新
不過應該唔係wallet問題而係nfc問題
因為一開nfc唔開其他app都彈
唔該巴打先
我手機有keep住update最新
不過應該唔係wallet問題而係nfc問題
因為一開nfc唔開其他app都彈
我都係 火雞2TB 好夠用
咪撚鳩喇
一睇就知你未撚用過samsung care+
人為意外爆芒都係比返個墊底費咋嘛
claim 乜鳩呀
係要上網登記左時間先拎去整咋嘛
touchwood 部fold 5 未爆,如果有日爆咗嘅去試吓,睇吓搞唔搞得掂
發現部Note20 Ultra 主鏡影遠野會蒙, 想問下係咪有問題? 印象之前唔會.
入Samsung member個檢測試下係咪話nfc壞咗
唔該曬
頭先立即下載咗試一試
話正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞