Samsung Galaxy 討論區 (269) One UI 6.0幾時有??

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
而家3星預設字體既中文,除非set到字體好大,如果唔係係2k mon下成日做唔到點對點fit好晒像素,都係有d虛邊
平板睇下Netflix Youtube買A9+定S9 FE好
samsung smart switch
點解唔買ipad
ipad最平都要$3500
請問吓大家平時着 mon,
幾多 mA 平均耗電值?
S9 FE最少可以玩三年,A9個U咩game都唔洗玩
而家呢個timing先買S23是咪on9
Netflix d 片咁暗
個人只接受Oled or mini led
韓版正式版岩岩推
應該下星期
要睇埋你急唔急用 咩價入
三叔官網禮拜5買左s23
今日睇仲係Shipping Preparation
正常嗎
one UI 既 notification display好混亂,唔分開silent notification去另一group, silent notification就係唔重要但又唔想disable.

每個app 最多display 8 條notification, 多過24 之後直接收唔到新notification. 唔係盲撐ios, 但呢d basic usage 點解都搞成咁
one UI 6 好似話d notification會每個app 既notification 會分返開d 易d 睇,但香港無beta program 只能一路等... 真係越用越炆. 有無好既laun her 推介可以改左個notification page?
用緊 s21 FE 都唔錯
佢個垃圾網而家唔update
有幾次買完兩三日睇仲係準備出貨
但嗰日下晝已經送咗嚟

但你星期五買唔知會唔會遲一兩日
咁想問下巴打佢係咪用順豐送過黎
買過幾次流動產品都係
死垃圾三星11月都過咗大半都仲未有10月安全更新,更唔好講one ui 6
應該直接跳過10月更新
下個更新應該就係oneui 6
睇死佢11月都未得要12月
跳咗安全更新其實係準備出大更新嘅跡象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞