Samsung Galaxy 討論區 (269) One UI 6.0幾時有??

1001 回覆
9 Like 4 Dislike

Samsung Galaxy 手機實用功能/最佳化技巧
https://docs.google.com/document/d/1LxbaYQMVDx14yeKrTv45v2pa623TpX4d_7gp0mC7Yd8
白卡勿入

介紹返手機台嘅過街老鼠 人稱白卡

唯一各大品牌集中帖不受歡迎人物

Profile:
https://lihkg.com/profile/255744

站務台:
強烈建議admin永久封鎖會員 任何淫#255744
https://lih.kg/1958035

點解咁耐都未到香港更新
lm
幾時有更新
一身蟻
部S23 入左手兩個星期

發現個mon左上角啲顏色有小小偏錄
開灰色就幾明顯

係咪個mon有問題?可唔可以換到機???

之前用S10, S21FE 都無事
留名

咁快有新 post,唔該哂
港行刷歐州rom用唔用到八達通?
正路用唔到smart octopus
你用緊S23系列?
係 s23+ 因為聽講香港rom係由支那rom改過黎 又更新得慢
今代歐版冇Exynos,但唔肯定歐版ROM係咪直接相容
我轉返用實體卡+八達通App,都唔算好麻煩
正路港版ROM應該少嘢改過国行,国行要用特製版samsung framework先連到galaxy watch 4以上
我覺得三叔係怕港版有Update先,啲粉紅會玻璃心碎一地
唔好意思,我真係唔覺得香港有咁多人關注。

更新慢純粹就係 priority 低、資源少吧。
S22 8gen1好撚倒水
香港連Beta Program都冇 就知係國行整先
之後再用嚟改做港版
大陸極少人用三星
宜家買s23u ,邊到買最平又買到真正行貨?
LM
我知,但係啲支那仔咩都可以嘈一餐
唔係用緊三叔機都加入口誅筆伐
港行同国行肯定同一檔期,但係我覺得未必係用国行source改做港版
fold 5睇黎冇乜人買
咁快降價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞