Samsung Galaxy 討論區 (269) One UI 6.0幾時有??

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
有無set咗Bixby routines不斷開關nfc?
我一直都冇用
不過頭先都叫做望過
就好似無nfc setting
11.1 香港 合約雙⽅ – Apple Asia Limited,地址:Suites 2401-2412, Tower One, Times Square, Causeway Bay, Hong Kong (以下稱「Apple」) 和 (就 ADH 保養範圍之⽬的⽽⾔) AIG Insurance Hong Kong Limited,地址為 46/F, One Island East, 18 Westlands Road, Island East, Hong Kong (以下稱「保險公司」),其為獲授權依《香港保險公司條例》(Hong Kong Insurance Companies Ordinance) 經營香港地區之⼀般保險業務的保險公司,受保險業監理處 (Office of the Commissioner of Insurance) 監管。
快d出s24啦
想買s23u, 等唔等24 好?
唔等
好耐冇跟電話嘢
hktvmall 4千中有部s23 128好似有d抵
不過見到淨係128用ufs3.1其他用4.0,分別明唔明顯
s23 128 towngas 最平
我而家部S21U, 1X主鏡都係咁
我懷疑係跌過幾次, 搞到對焦/鏡頭壞左
而家我1X主鏡係對焦唔到超過2米以外既野

不過都聽講部機用得耐, 個鏡頭係會愈黎愈差
新會員未必夠分換
每日關注幾時有One UI 6更新
用緊 S23,日日都撳入去系統更新睇,幾時先肯出
睇完都唔覺有咩咁正
d新野都只係
改下擺位
改下顔色
加d function仔
好似冇咩動力去update
等睇Update 完炒八達通 銀行app

但我最驚就係up左之後
通話錄音變左唔work
呢個功能對我好重要
佢冇講我最期待嘅新預設 UI 字體
請問三星有冇好似蘋果ITUNE咁,可以將手機所有野BACKUP晒去電腦到?
請問tab 行貨同水貨, 除左香港保之外有咩分別?

近排好似好多人轉會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞