Samsung Galaxy 討論區 (269) One UI 6.0幾時有??

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
終於裝咗Gcam, interface 係咪揀auto 就得?
明明S20有足夠機能上6.0
從來唔係睇機能
Note10 Lite用Exynos 9810(S9 Note9個粒)上到One UI 5
真Note10反而One UI 4止步
想問下galaxy tab好冇用
諗緊買部s9+
請教吓,桌面app個d名,有d show唔晒變咗三點,有冇得較到顯示?
A35 A3x系列終於肯用打窿mon

想喺煤氣買a54 先用3300分換咗三星200蚊折扣碼 再買a54先彈冇貨 嗰折扣碼月尾到期
s23減價未
我呢兩日喺日本,試用完 9 之後搞唔掂,都係用返 8
係touch focus整好番前都唔會考慮
幫屋企人升左

重開機後明顯d 字係圓潤左 你之前咁高身
係好睇左

其他未知
等我部fold 4 可幾升個下再慢慢試下
覺得an13都已經幾好用同順
希望14可以更加好
BF S23U係咪有減?
首頁有寫但撳入去個價無減咁多
我應該都係用住8先呢排冇咁多心機搞新野住
靠你喇,你份教學救咗我
應該要agc gcam個developer更新/唔知佢解唔解決到
整份教學係因為想大家都可以用gcam影到高質&真實感非常好相,係正既
Ios就睇機能

三星係睇承諾
如果佢可以將個名嘅prefix 變suffix 就完美唔想遲啲電腦sort by name 時亂咗

不過其他都幾好, 尋日裝完試影, 用落係無samsung 相機嗰種推高sharpness 嘅感覺

不過想再問, profile 係咪揀自動, 唔使揀pixel 8?
我問過,agc9.1v6會新增suffix
呢個都係我最想要,因為我成日會過相去電腦
呢個gcam就係唔要原生果種銳化油畫同埋會多d細節
點做的
我試咗v14同v20,除左影出嚟尺寸唔同,其他又好似無乜分別
你指個尺寸,應該係upscale 比例唔同
之前v14個upscales應該都係1.3x(果時佢話細節會好d), 到左v20個upscale好似細返d而又好似唔影響細節
不過未深究
謝解答,不過太複雜唔搞依part了,係唔係改完可以再wide啲
另外想問揀device interface 有咩用
呢個改完,呢個數可以大d/細d咁解

不過要放大對比先知細節訊息量有冇差別,我就用佢config個default 個upscale就算了

device interface好似冇咩用
hardware level如果viewfinder唔夠清既話可以較去full睇下有冇改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞