Samsung Galaxy 討論區 (269) One UI 6.0幾時有??

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
好癲
攪掂 謝謝
究竟有冇清知
我淨係care recent app 幾時有返List 比我揀
咁物理上佢都無減光鏡存在
用軟件做,一係就壓低個ISO,一係就佢修圖扮ND
我就係想知係邊樣
S2用到依家S23+,從來直接up
例如我試過其他牌子手機日光日白拍追焦
ISO 50 快門 1/30
拍出黎都係過曝白雪雪一片
就算後期調暗都無用,因為啲detail一開始就過曝拍唔到

所以想知佢個軟件ND係點做
如果係壓到極低ISO黎扮就影到,如果係後期修暗扮ND就應該係嘥氣
其實one ui 唔差,純粹唔鍾意見到app 白邊先用nova launcher
幾時有返Stack比我揀
幾時有返Vertical畀我揀
真的啊! 電話影真係好方便,旅行我都會帶相機,但係電話真係太方便!
希望 homeup有d新update, 我試左係 apkmirror 安latest ver, 不過都未fix
仲有widget size 問題又出現返
對對,真係要試下先知道,我自己都想知道佢可以做到個位係咪我可以接受到, 之後都有唸過買case 係可以安nd filter, 不過個case又好肉酸
不過而家發現expert raw影raw拍得住gcam啲色咁自然,仲無gcam咁暗
想知道啲相另存貼圖之後點用得返係Whatsapp, 我搵唔到張貼圖
不過我唔係求色準,
我係求影出黎唔銳化,唔油畫,細節好,最真實最接近肉眼睇
係啦,之前天文台widget係 fit, 宜家上下又出現番空白位,攪到好肉酸
而家選擇唔多,都係A54啦
平時whatsapp應該係星星左d貼,下次係星星個到拎番出來用
其實你哋有Edge Lightning+嘅人,即係唔洗用aodNotify個D app?

利申:A52s冇Edge Lightning+,用緊aodNotify但係間中會唔work
無,佢個直出功能呃人既
點搞都係出圖片,而唔係貼圖

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞