[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答3

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
唔撚驚嘅,可能仲未打得曬啲電話, 1月開班嗰啲可能又唔係今日打呢........
利申: no call

我10月

我都係10月
有無人解答到係咪今年個個都先call後信既問題

ching幾號in
唔撚驚嘅,可能仲未打得曬啲電話, 1月開班嗰啲可能又唔係今日打呢........

我10月

我都係10月

我之前睇過香討 「2015 ha en 等候區」個po
啲人係最先收到電話通知 然後第二日有信
詳細可以上網睇下個個舊po
希望幫到你

Ok
請問HA EN HD一年收幾多個人?
有丁就無offer
砍掉?

around 100

我10月

我都係10月

ching幾號in

第一日第一批

我10月

我都係10月

ching幾號in

第一日第一批

我22號
有無人22號收到offer
有無人之前無call都有信

我10月

我都係10月

ching幾號in

第一日第一批

我22號

我23

我10月

我都係10月

ching幾號in

第一日第一批

我22號

我23

收到?10月定1月

我10月

我都係10月

ching幾號in

第一日第一批

我22號

我23

收到?10月定1月

乜嘢都未收到

around 100

兩班共100人

我都係10月

ching幾號in

第一日第一批

我22號

我23

收到?10月定1月

乜嘢都未收到

希望係未call曬
聽日全日望住部電話
5點無就jump得

ching幾號in

第一日第一批

我22號

我23

收到?10月定1月

乜嘢都未收到

希望係未call曬
聽日全日望住部電話
5點無就jump得

同求

ching幾號in

第一日第一批

我22號

我23

收到?10月定1月

乜嘢都未收到

希望係未call曬
聽日全日望住部電話
5點無就jump得

我岩岩連夜追左三年既ha en post
2011年同2015個時個個都係先call後信
2016年個時就個個都信only
今年可能轉返call
但有call個2年,都會call2日以上
有人係9月尾先收到後補call讀二月
加油巴打,我唔得都想你得

第一日第一批

我22號

我23

收到?10月定1月

乜嘢都未收到

希望係未call曬
聽日全日望住部電話
5點無就jump得

我岩岩連夜追左三年既ha en post
2011年同2015個時個個都係先call後信
2016年個時就個個都信only
今年可能轉返call
但有call個2年,都會call2日以上
有人係9月尾先收到後補call讀二月
加油巴打,我唔得都想你得

多謝曬你
追3年post辛苦曬
希望同學仔
今日有無人收到call
今日有無人收到call

冇, 不過我唔記得咗, 自己填咩班
今日有無人收到call

冇, 不過我唔記得咗, 自己填咩班

我填左10月班
in完佢仲講9月頭至9月中有通知
今日硬係特別多傳銷電話,打錯電話,但係啱嘅電話仲未有,我記得我係廿六號in
今日硬係特別多傳銷電話,打錯電話,但係啱嘅電話仲未有,我記得我係廿六號in

留意下2點後嘅電話啦

留意下2點後嘅電話啦

哩個朝早都唔覺有人收到電話,可能係下晝先打都唔頂

留意下2點後嘅電話啦

哩個朝早都唔覺有人收到電話,可能係下晝先打都唔頂

好撚緊張
我因為自己有d特殊情況, 所以我硬係覺得自己面試同大家唔同, 因為你地話d男面試官全部都會串人, 但我面試嘅時候完全冇串過,仲好客氣好有禮貌,同我喺出面間房聽到佢串人嘅情況完全唔同,希望有機會啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞