[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答3

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
其實每年唔止2 round offer,真係好想要HA RN offer既就集下氣啦

最盡派到幾時,好想要發覺offer

HA RN上年派到第6round
發覺 下年請早 一係十一二月吓佢個網

可能d人有ha rn呢 即走 放翻發覺offer

又甘????
祝你一世冇offer
有冇巴絲今日發覺reg day

Hi

係咪巴打 全班得一個男仔

藍絲
聽日en係咪真係改星期六?佢話妟就in嗰d 11點半前落波就唔改期 咁咪好狼狽

[size=2]我未燙衫/size=2]

in完

想問下in左啲咩?

問學歷工作 護士特質 都係問普通野

唔該晒 我都in完啦

我in得10分鐘

我5分鐘已經in完

有冇人知in到幾時
幾時先派offer
聽日in ha en
但好似會打風

好似話無得in

變左後日

寫明係改星期六喎

咁可能日日唔同

Hi

藍絲

你個名
25號相認一下
毒撚一個 唔夠膽同啲囡傾計
其實每年唔止2 round offer,真係好想要HA RN offer既就集下氣啦

最盡派到幾時,好想要發覺offer

HA RN上年派到第6round
發覺 下年請早 一係十一二月吓佢個網

邊間醫院派到第6 round咁誇?

TMH 都係聽讀緊個fd講
上年佢第3round 25號入
我都想呀

Hi

藍絲

你個名
25號相認一下
毒撚一個 唔夠膽同啲囡傾計

好想住hall 但我太近應該申請唔到
ha en會寄信派offer?
9月TMH出第一個practicum
會唔會撞到依個post既人
btw有咩要注意 好緊張
9月TMH出第一個practicum
會唔會撞到依個post既人
btw有咩要注意 好緊張

唔好學你師姐跳樓
岩岩收到ha rn offer (qe)
唉 好煩惱
明愛個邊已經交左第一期學費八千幾
唉 好煩惱

派2nd之前我都日等夜等 本身已經疊埋心水要讀明愛
真係好掙扎
唉睇黎我都係無offer架啦 要疊埋心水讀asso啦

加油 ching asso升返上U
我都係冇offer
唉 好煩惱

HA
Grad左正正常常都讀到OU pt bachelor
又搵多兩年錢 跳早兩年pt 做多兩年old seafood
重點係 質素有保證
唉 好煩惱

By phone? Email?

Hkuspace nursing asso? 定hkcc health studies?

Hkuspace nursing asso? 定hkcc health studies?

hkuspace
唉 好煩惱

HA
重點係 質素有保證

nursing本身已經夠CHUR
ha果個直頭係人間煉獄

人間煉獄 有Ha offer比我,就算係地獄我都會衝入去
唉 好煩惱

HA
重點係 質素有保證

nursing本身已經夠CHUR
ha果個直頭係人間煉獄

人間煉獄 有Ha offer比我,就算係地獄我都會衝入去

我不入地獄誰入地獄

但連地獄入場卷都冇

hkuspace

同學wor~

hkuspace

同學wor~

你升yr2?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞