[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答3

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

唔緊要啦

上星期reject完養和
唉HA RN molamola 灰哂 我呢兩年鳩fing都唔知做咗乜嚟
RN讀唔到 唯有由EN讀起 其實自己都係好唔甘心
咁多位巴絲打加油 大家將來都或會係醫療界工作 有緣相見
我繼續去打個丁

加油呀Ching 今次唔得下次實得㗎
咁多位,如果你幸運地有新一round嘅HA RN HD offer,請你喺度講聲出咗offer ar,等其他人可以去check email
如果可以嘅話,講埋你邊間醫院,幾點收到同點樣收到ar,thx~
最後 offer god please
琴日朝早已經收到電話check email拎offer啦
係qeh既offer 所以應該最後一輪都派左了

你地幾時返去reg?

歡迎黎到地獄
ha en offer

派未
有ha rn offer嘅各位準備好過3年非人嘅生活未?

準備好 而家好好咁玩埋呢2個幾禮拜
求ha en offer

大家都等得好苦
求ha收我呢個乞衣

有人話9月中
有人話上年係今星期六/下星期
有無人知大約幾時

大家都等得好苦
求ha收我呢個乞衣

有人話9月中
有人話上年係今星期六/下星期
有無人知大約幾時

往年都係9月頭派 但官方答案係9月中
只供參考

多謝巴打
睇黎結果最遲都下星期就有
求offer

到Year1 sem2你就笑唔出
3個月內要做晒下面既野:
5科project 3份group paper 3個test
2科osca 8科考試

5科project 3份group paper 3個test
2科osca 8科考試

過到OSCA就一天都光哂 我果年OSCA都走幾個
收唔到offer 各位下年再見

我地就太空再見la
但都唔會認到大家

我地就太空再見la
但都唔會認到大家

由太空打落HA地獄

2科osca 8科考試

是咪肥兩次就走得

2科osca 8科考試

是咪肥兩次就走得

如果你Gpa過到2,而且班老師開完會肯嘅話,可以有third attempt

我地就太空再見la
但都唔會認到大家

由太空打落HA地獄

冇報其他護校咩 巴打?
如果派HA EN offer俾我 到時...

2科osca 8科考試

是咪肥兩次就走得

如果你Gpa過到2,而且班老師開完會肯嘅話,可以有third attempt

好撚驚 fnt肥左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞