[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答3

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
我想問25/26號有冇人係補in ha en㗎?

我啊

你26in?

係啊好淆

加油呀 好在岩岩好打風前一日in
因為聽日飛

我會加油 你要去旅行?nice travel

Thanks 等做同學仔

人間煉獄 有Ha offer比我,就算係地獄我都會衝入去

我不入地獄誰入地獄

但連地獄入場卷都冇

ha rn畢業率好似得8成幾定唔夠

QE啱啱grad嗰班好似92定93個,15班而家有87個,已經係三間淨低最多人嗰間

QE tips比得咁足都8字頭

如果你覺得QE tips係俾得足嘅我冇嘢好講

成份卷出晒tips 三間學校都知喎

你咁講 有科另外個兩間有晒tips 得qe冇又點計 仲要double credit
無報過浸信會醫院(有報中大資助)都有interview 岩岩收到 慳翻報名費
無報過浸信會醫院(有報中大資助)都有interview 岩岩收到 慳翻報名費

咁開心
岩岩in完ha en
希望有offer
升year3 學護Lm
岩岩in完ha en
希望有offer

Ching in成點
想問下各位 如果真係突然有事去唔到 但下年想再報 佢會唔會留底話我今年冇交帶 冇嚟到 下年唔俾我in?
岩岩in完ha en
希望有offer

Ching in成點

個男嘅係咁啄住我
我覺得自己講到一舊舊咁

男嘅姓蔡
想問下各位 如果真係突然有事去唔到 但下年想再報 佢會唔會留底話我今年冇交帶 冇嚟到 下年唔俾我in?

你有冇打電話去?

你有冇打電話去?

應該唔會。之前大把人撞interview冇去啦,唔會冇去in就下年唔俾你in 放心啦
岩岩in完ha en
希望有offer

Ching in成點

個男嘅係咁啄住我
我覺得自己講到一舊舊咁

男嘅姓蔡

邊個cmc miss比著波鞋 講個名嚟聽下

我不入地獄誰入地獄

但連地獄入場卷都冇

ha rn畢業率好似得8成幾定唔夠

QE啱啱grad嗰班好似92定93個,15班而家有87個,已經係三間淨低最多人嗰間

QE tips比得咁足都8字頭

如果你覺得QE tips係俾得足嘅我冇嘢好講

成份卷出晒tips 三間學校都知喎

你咁講 有科另外個兩間有晒tips 得qe冇又點計 仲要double credit

邊科
讀完毅係唔係可以讀hd直接做en

正路係 但如果你得毅進底既未必有interview 建議會再讀番個health studies 既hd先再報登記護士課程

利申 health studies 科hd grad 9月讀ou en
小巨龍絲打 聽日見

唔記得同您相認

應該唔會。之前大把人撞interview冇去啦,唔會冇去in就下年唔俾你in 放心啦

多謝

多謝
唉睇黎我都係無offer架啦 要疊埋心水讀asso啦

Hkuspace nursing asso? 定hkcc health studies?

hkuspace

屌咪讀 全撚部教畜黎
個臭閪emily

emily好好人喎
小巨龍絲打 聽日見

唔記得同您相認

我地係group到相認
毅進再hd做唔做到nurse

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞