[薪火相傳]醫管局護士學校招生+問答3

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
有ha rn offer嘅各位準備好過3年非人嘅生活未?

準備好 而家好好咁玩埋呢2個幾禮拜

到Year1 sem2你就笑唔出
3個月內要做晒下面既野:
5科project 3份group paper 3個test
2科osca 8科考試

過到OSCA就一天都光哂 我果年OSCA都走幾個

你邊間 又話無人因為osca要走既

5科project 3份group paper 3個test
2科osca 8科考試

是咪肥兩次就走得

如果你Gpa過到2,而且班老師開完會肯嘅話,可以有third attempt

好撚驚 fnt肥左

FNT都肥
要比心機溫書
最好日日清notes
之後d NT仲煩

2科osca 8科考試

邊間唔講啦,邊個話冇人走架

2科osca 8科考試

是咪肥兩次就走得

如果你Gpa過到2,而且班老師開完會肯嘅話,可以有third attempt

好撚驚 fnt肥左

我果年fnt大把人要second attempt 一個老師肥佢負責考嘅人數嘅一半不是夢

2科osca 8科考試

是咪肥兩次就走得

好撚驚 fnt肥左

FNT都肥
要比心機溫書
最好日日清notes
之後d NT仲煩

講緊osca呀

2科osca 8科考試

邊間唔講啦,邊個話冇人走架

咁咪即係唔係同一間
In 左HA EN 嘅人留意
星期一開始出信嚕
星期一開始出信嚕

你又知
星期一出信 星期二就會收到
好撚驚
有無QEH巴打絲打聽過南丁格爾會?
黎緊會入會做義工
請問有無多D資訊比我知道下
星期一開始出信嚕

巴打係ha學生?
會唔會有電話call ?

正選無,後備就先call後信
push
如果有ha en offer
我願意戒丁一個月!
我願意戒丁一個月!

offer god will bless you
我願意戒丁一個月!

offer god will bless you

跪下offer god先

點解見人讀得咁鬆輕咁
本身諗緊好冇報下
係咪日日full day咁返?
星期一開始出信嚕

你又知
好撚驚

I know that feel
我想當年個心日日都囉囉攣
仲要剩係報左HA EN
其他要學費嘅我一間都冇報
最後有offer
星期一開始出信嚕

你又知
好撚驚

I know that feel
我想當年個心日日都囉囉攣
仲要剩係報左HA EN
其他要學費嘅我一間都冇報
最後有offer

我而家晚晚都失眠去到4、5點
如果今年唔得就死
我覺得我面試已經去到最好,咁都入唔到既咁我下年都唔會入到
Offer 之神
ha en 係咪兩班都係聽日出信?
突發!!
已經有人收到電話!!之後再派信!

唔係年年都直接派信咩
突發!!
已經有人收到電話!!之後再派信!

點解會收到電話嘅 唔係直接等信咩?
個電話內容係講咩呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞