我中左香港寬頻大伏 有冇巴打救到我

428 回覆
1320 Like 35 Dislike
香港寬頻好撚狗
叫你聽下個offer 係咩
借啲意就send 埋服務續約確認通知比你
上次收完之後, 好左打番去取消得切
https://lih.kg/3525783
前兩日先出完警世
香港寬頻 呃鳩港人
用左大半年成撚日斷線
唔好交線,蚊走條線
只要你無應承過佢續約呢個兩個字
佢就無錄過音
大不了12月報東張
巴打小心中煽動罪
唔理佢都就當你自己續
偷呃拐騙已經變成本來就係香港的核心價值
巴打加油 唔好屈服
依家續約一定會有錄音
消委真係廢

其他可以chur下
過左可以cut不過要比錢
我online cs講唔續約,就收到email HKBN:Service Termination Confirmation Notice
我都係咁 打嚟話問續約 聽完價錢我話因為係我父母屋企用我要問一問先 之後我無咗件事 後來打風我阿媽打嚟話上唔到網 咁我即刻打去諗住續約啦 點知佢話係打風問題而家重開咗無事 我話吓我未應承續約㗎喎 佢話睇系統已經續咗 原先都諗住續所以先無問落去 但我十分肯定無續 因為打後無聽過電話 無人講過一大段免責聲明
用咗咁多年冇試過
一早幾個月打上去講cut
有錄音已經可以中鳩佢
[url[/url]
除非另有所指,客戶須給予香港寬頻不少於三十天的預先通知。客戶於最短合約期內不論任何原因取消已登記之服務,香港寬頻 將按合約所定收取指定金額作為算定損害賠償。服務正式取消後,有關之服務賬號及/或電話號碼,以及指定計劃將不能恢復 。 備註 :
(一)為免延誤處理服務終止申請,客戶須確保已提供所有必要的資料。
(二)只接受終止服務生效期於六十天內的申請。
(三)客戶提早終止合約可能須繳付特定費用,例如客戶須就獲贈禮品或獲提供設備繳付費用和相關的金額、任何行政費用,以及客戶就合約剩餘期數應付的實際款額。

佢肯比你早半年cut算係咁
正常你要跟足佢個玩法先cut到
少少字咋喎
洗唔洗又整個懶人包俾你呀大佬
拍埋youtube片?
而家d人連少少字1min read都唔肯
難怪智力越來越低,越來越容易比標題黨、媒體、垃圾kol呃
似係根本d 大既咁教
講到以前唔係咁
永ban呢間公司十年了
依家d sales 都好狗

另一間smartone, 深色

另一間 i cable
香港寛頻都係仆街嚟 之前續約由138加撚到198
仲話跟個爛鳩mytv super 我問唔要減30得唔得
佢話唔得 結果見到樓下網上含做緊98 即刻轉
之後香港寬頻再打嚟 我話唔續已經轉撚咗
佢先話可以做返138比我 我心諗你含撚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞