我中左香港寬頻大伏 有冇巴打救到我

428 回覆
1320 Like 35 Dislike
偽造文書喎
有你自己資料個喎
其實所有hotline 都有錄音
你問佢聽番錄音咪得
唔會無錄音
成件事好簡單
成堆留言都小學雞咁

已經唔係成本問題
民用無processor 同 infrastructure 做到
NSA 果D係 tailor made

再講,你個protocol drop package drop咁勁, 點real time train data
私隱法律問題
法律上無 B&W 點都輸

why not both?
上兩年已經試過
早3-6個月就會日日打比你
佢差唔多最後既大絕係

"幫你hold住個優惠先",你幾多號之前打來取消就ok
事實上幫你hold住 = 確認續約,果個日期就係冷靜期結束
如果你答應過d咁既野你就係中招
當時我覺得個價差唔多,所以就由佢續
呢D小額啦
又唔係刑事
躝去寬頻台啦。
*電訊台。
香港寛頻真係垃圾中嘅垃圾 早幾年打比我話就完約叫我續 我話重有大半年考慮下先 跟住佢第二日日頭打去我屋企個電話 我老母聽 佢同我老母講 就完約啦 要續約啦 啲優惠好抵 講一大堆野 搏我老母咩都唔知應承佢 賤撚格到 好彩我老母醒 答佢話依啲我個仔管 叫佢打比我同我講
10月7日嗰句錯左

樓主係9月去俾人點 話10月先得,10月7再去左次又俾人點冇權限。

都冇出現過叫佢12月先處理到,chatgpt又9 up
我之前都屌過佢
唔續約叫我填表申請,要佢批准唔續

仆你個街,都唔續約,申請乜撚?要你批!?
屌到個CS口啞啞,唔撚申請斷約你係咪唔收錢照比服務我?

總之我電郵加電話通知左,做左本份
慘 又一苦主比人裝彈弓
Same…
冇拉今鋪 你同我一樣跌左落呢個圈套 但等你好消息
就係話唔比聽錄音 話資料保密 唔會對外開放
香港寬頻就係不停屈客續約,我試過又係咁,最後都係俾你取消續約,不過要攪一大輪
續約嗰班好多係廣州CS
你可以用個人資料私隱條例問香港寬頻攞
推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞