我中左香港寬頻大伏 有冇巴打救到我

428 回覆
1320 Like 35 Dislike
應該俾人卒數卒得好緊要
HK園區
cut唔到一律建議有線式cut約
消委會有撚用咩

一係海關一係報警
香港寬頻越做越衰, 估唔到連啲細都管唔住 不過無法查證聽下先
搵通訊局 投訴啦 過兩日佢地會自己搵你 依家呢間野係咁閪
唔聽佢哋電話係最好
佢哋會留言求你聽
HKBN 電話有錄音,應該唔需要口同鼻拗
我試過cut contract, CS打嚟同我確認之後「唔記得」咗cut ,收多咗錢
最後CS聽返錄音 有退返錢俾我
其他台無續約就行正價,但樓主係12月先完約
咁撚伏
你成篇文可以copy去同通訊事務管理局投訴
經一事長一智,成封email白紙黑字寫明,見到服務續約通知都唔識醒水,信晒sales講嘢
要學識閱讀
1. 書面轟炸佢地,搵chatgpt幫你每日一篇
2. 打去信用卡公司cancel你個預授權,如果寬頻以後charge你錢,報警攞個電子保安編號話係fraud,然後打去信用卡公司dispute transaction
講真東張幫到你,前幾日定上個星期先有單寬頻sales扮客簽名定咩,之後寬頻公司取消返份合約
死都唔交錢
佢最多咪搵追數公司出信比你
出幾多個信就冇料到架啦
我試過早半年send cut form HKBN打黎問我點解要咁早send我話驚完約唔記得cut
佢特登係完約前打電話比個新plan
我話考慮下先 佢第2日直接續左
仲fake我話冷靜期比我 叫我唔洗理
過左都可以cut 原來比佢fake左份局
話我毁新約 要我賠6000 我乜都冇應承乜都冇簽
巴打 你有冇入cut form
正呀程 即係我其實可以唔洗理佢
收到 經一事 蔡一智
收到巴打 我再腥過去
你遇到好人 個時有冇入cut form
瘋狂拒絕續約, 你會發現佢哋最終offer係會平是上一份約
收到即搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞