我中左香港寬頻大伏 有冇巴打救到我

428 回覆
1320 Like 35 Dislike
HKT好似幾好
HKBN係咪痴鳩撚線
轉晒大陸D仆街手法
而家係咪成間公司全部大陸仔做
果時都係咁係咁卡住我 我即刻打番去客服cut 唔同sale傾
得東張有用
冇錯,寬頻黎講全香港得HKT信得過,最安全係唔好搵街霸,自己上網登記
太長唔睇,簡單講去私隱專員,佢保留左你個人資料太耐(付款授權), 同未經你同意用現有係佢公司既個人資料,改變咗原有用途,而又冇得你同意下幫你自動續期
咁咪用
咁大間東張都未必得
網上行都好狗
轉台要搞一大輪野
真,就問 HKBN 聽返對話錄音

我,以前試過一次 HKBN 又係老屈,我話要聽返對話錄音。HKBN 首先拒絶我嘅要求,我就話每一次對話,你地同事都會同我對全名同身份證號碼,呢啲係我個人資料,你就用私人條例同佢申請聽返錄音(但有機會會收返你行政費用)。

去到呢度,如果證明係個客錯,公司通常會俾你聽返錄音。如果係公司老屈,冇任何證明,就會 void 返份 contract。
唔續約一定要講唔需要,唔好話考慮下呀,咩過2日呀果d.
唔需要,我唔會續約。
就算你想博佢俾個好offer 你都係要咁講。
因為cut 點都係要send form, 但續約就口頭就可以。
唉佢地真係好撚賤
真,嗰次拎報價,屌佢老味約埋師父上黎幫我裝
HKBN CS不嬲閪 狗也不屌
ai 錄音好高成本的,唔通只係為左少少錢咩
直接東張應該最快解決到
又唔係,但netvigator多數一打黎就同講唔加價送the club積分續約,但hkbn就加價拖到最後2個月先減返原價畀你
netvigator要靠寄cut form
k有線當年真心要人拎刀上去先取消到
CLS
人類可唔可以唔好重覆同樣既錯誤
由十幾年開始
成功咁呃咗一個人
然後上咗癮
因為咁樣冇後果
世界其他人仲會一齊幫手造假
用AI
佢唔加我價都廢事去煩啦,有幾何係唔加價都走,轉走又要重裝又要搞文件
人地好驚好驚聽個電話都會比人錄低把聲用AI變聲呃錢好驚呀!!媽咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞