以巴戰爭打咗3日了

609 回覆
9 Like 74 Dislike
上手業主係賣咗俾我,所以佢冇權拎返
但係猶太人幾時讓咗塊地俾人?
明明就係公元六百幾年先搶返嚟嘅
係阿拉伯當初唔願意跟,1948年以色列立國第一日就想滅左以色列
我宜家問你中國人周圍買有咩問題呀,人地同意架喎
所以咪大家都唔跟,用拳頭👊🏻決定囉,我好認同
係阿拉伯人想滅猶太人點知比人反 cup 輸到 pk 喎,先撩者賤,仲要打輸先比人霸地,你既歷史係邊度睇返黎?講緊幾年至幾年?
同一個神嚟
咁美洲都係班歐洲人黎搶,咁你支唔支持印弟安人先
自古以來嘅話,中國人有撚權管香港?
秦代之前,中原人幾時落過嚟?
然後喺香港嘅建設裡面,中國人出咗咩力?
啲嘢全部都係香港人同英國人起嘅

反而睇返以色列,你比較下以色列同周圍國家,就知今日以色列係由猶太人發展出嚟嘅,你而家巴勒躝癱想搶走人嘅成果?
蛔可能係
但top個班猶太人影響力都幾大下
一定早過英國管囉
建國喺嗰度合唔合理真係可圈可點
如果唔係阿拉伯聯軍打輸,真係非法佔領
輸咗要割地都無計

以色列都建國70幾年
住咗幾十年
越嚟越多以色列人由出世就係嗰度
兩邊都覺得嗰度係自己屋企
真係無得搞
啲地有冇寫名?
邊個軍閥強大就係佢㗎啦
打多陣巴好快輸返曬俾以
咁而家美洲係咩人發展出嚟咖?
同埋印第安人有無話要驅逐美國人、加拿大人吖?
中國有權管香港係因為中英聯合聲明
英國將管豁權送比中共
中共真係無用武力進攻香港
屌,佢依吓真係好撚柒
又咁講
到到都有好人有衰人
邊個地方無人渣
睇普唔普遍啫
咁巴仔死硬

真係可以只講拳頭,唔理「人權」個話,加沙一星期就冇巴人,應該快啲當初納粹殺猶太人
你啲臭閪蚑那哎呀老竇買完之後呢
咁印第安人而家有無話要趕走美國人吖?
反而嗰時印第安人成日聯合白人去搞鳩其他部族
一時又話講邊個早,一早又話講發展,你玩撚晒啦
咁係唔係我有本事一次過炸撚晒你啲野。再重新發展就屬於我呀屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞