以巴戰爭打咗3日了

609 回覆
9 Like 74 Dislike
omg
真係可以唔洗再覆
大家可以慳返啖氣 晚安
蒙古好似就係咁樣分出去的。
印地安人依家有冇覺得比人霸左屋企 有冇嬲到要襲擊人
Islamism同Anti semitism夠係以巴問題一大癥結啦,拋完出來又想點?證明都咩?
民間風向無咩用,果堆從來唔係民主國家

暫時都係出聲明屌以當做左
會否升溫都係睇會唔會派軍隊
啱呀
佢咁把炮打得返個地方嚟咪名正言順
問題佢冇打吖嘛
如果以色列沿用呢一套拳頭大去處理。
我不帶感情色彩咁預言,廿年,卅年後,一樣會繼續有咁嘅事發生。

以色列係較文明一方就有義務去改善。
除非可以100% 殺絕伊斯蘭,
或好似中共咁(至少到呢一刻) 可以用高科技高壓去「反恐」
本身得少少係原居民 大部份都係新移民
你邊撚句講過
生藩問題交返比生藩解決問題
上面大把留言講
無錯,所以道理在拳頭,咪撚再講咩早唔早
被班白鬼殺咗九成
無錯,講拳頭
你地CCtoys仲柒啦,中共咪一樣同美國做生意
其實我都好佩服你
唐氏都有勇氣生存落去
全地球有幾多個國家現時俾美國制裁緊呀?識答冇呀匡智小朋友?
呢個地方都係比猶太佬管好
世界之福

比蛔自己管一撚樣咁亂

揾唔返篇蛔佔一個國家唔同百分比會點既潮文
揾到了
有冇人發現溫和伊斯蘭同埋極端伊斯蘭其實係冇咩分別?
https://lih.kg/knwxaT
好心你啦咁大個人。以前8964夠做樣,結果之後咪一樣做生意。你唔係有個幻想真係覺得美國佬抗中呀
政治依樣野宜家有野嘈咪做下樣,有利益個陣咪做生意
中國定台灣對美國利益大呀,慢慢幻想中共收皮

本身有啲野美國佬都唔會賣俾中共架啦,軍事野唔通會賣俾佢呀?宜家中國就軍事最接近佢個個,美軍自己都拎佢做假想敵,咁啲科技野緊係無咁易俾佢,咁就當好大件事
試看將來的環球,必是黑旗的世界
唔係話撐邊個
巴人都算真係生番
但猶太人係世界上數一數二勁
美國有好多猶太人
而且好多出名嘅上市公司都係猶太人創辦
例如Google Facebook
所以唔識真係唔好衝出嚟盞俾人笑
笑撚死
駁唔到有制裁就打咁大堆垃圾
你支那武統就真係做樣喇打未啫究竟
呢層唔駛擔心
相信集體智慧,自然會有英雄/新勢力出黎平衡,阻止cancer

ps
你都係收返婦仁之仁,上面個post適合廣傳,論點已經好有力同成熟
我有話支那會打台灣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞