以巴戰爭打咗3日了

609 回覆
9 Like 74 Dislike
咁英國係唔係同意呀
你諗住點光復呀?中共收皮之後用鍵盤套國呀?
你訓醒未?
條智障chosen唔敢覆
因為佢打緊飛機
1)《出埃及記》 只係神話故仔嚟嘅姐同現實係兩回事,現代考古人類學嘅研究認為猶太人係大概4500 BC已經聚居喺Southern Levant附近一帶嘅Canaanite分枝。

不過,暫時嘅考古理論認為巴勒斯坦地區早喺185萬年前就已經有人類群居,所以現代猶太人的確唔係「原居民」,不過咁就等於信奉伊斯蘭教嘅阿拉伯人就係「原居民」?

2) 最低限度聯合國Resolution 181係國際當時間對處理巴勒斯坦嘅共識,亦都安排咗土地俾阿拉伯人喺當地立國生活。

就算當時阿拉伯國無成立到,以色列當初都無佔領埋加沙同西岸,係埃及同約旦其後主動開戰送上門俾埋兩塊領土俾以色列,先搞到巴勒斯坦地區阿拉伯人連立國嘅最後機會都無埋。
又係笨大呢件弱智仔
仆街聖經故仔都係歷史,最好邊撚個趕人走先!
支持hamas , slava hamas
https://www.youtube.com/live/d559tu7b8zE?si=5ys0lPxoFzLIijLT

咁唔該你屌埋台灣電視台用假圖
唔識嘢不如唔好出黎7
以色利係一個連美國都要比幾分面既盟友
知唔知人地科技有幾先進?
鐵穹防空系統北約同美國自己都有用
台仔記者連台仔自己都屌
你走出黎搞撚笑架?
單係套近程防空系統已經夠屌 北約同美國都有裝備
平靚正 代替到愛國者太貴呢個問題
你無睇條片?個猶太人無即場反對喎
我信猶太人定信你?
唔理內爆又好外爆又好, 總知一定會改革
咁唔算光復算咩
非常好時整合!有心機,多謝巴打
你不如話見到基辛格覺得中美關係好到爆啦傻鳩
On9,大不了咪同中國一個普通城市一樣,憑咩覺得一定會改革呀?你想等習收返國安法呀?定等佢死撚咗下個改?
係好過同台灣嘅,連正式建交都無
你話出埃及記係小說 猶太原教旨主義嘅朋友應該會殺咗你 猶太民族嘅史書兼苦難史係你口中變咗故事 即係否定緊人地立國嘅根基
好簡單,一個社會愈行愈柒
明知繼續落去死硬
最後一定有人破革立新
呢啲人未必係人民
可以係權力內部某派系或某權貴
咁賤既橋都諗到出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞