以巴戰爭打咗3日了

609 回覆
9 Like 74 Dislike
'Zionism is not colonialism'
救命
post 張圖去講個discourse嘅existence以解釋兩者關係唔係我鳩吹
你就去focus on 我張圖入面嘅猶太人講 zionism is not colonialism
佢地會咁講好撚正常啦呀嘛? 個discourse唔存在佢地洗閪去defend自己嘅所作所為?
小學雞鬧交水平 真係同你講都晒鳩氣
第三真心唔認同。
連有系統性嘅國家都唔存在又點樣殖民?有啲人分分鐘中東出世讀慣伊斯蘭史觀都上連登
黐線,連有系統性嘅國家都唔存在又點樣殖民,你不如翻中東住算啦。用Google結果嚟證明野都發神經
民主公投。
其實做乜鳩啫你
咩立場都好
起碼呢個post 個個ching爬文拎野出嚟大家有傾有講
你就隨鳩便以為自己好有洞察力射幾條反問出嚟以為自己辯駁好撚叻
言之無物 討論水平之低劣 做鳩埋呢啲野有乜撚野意義?

錫安主義同猶太殖民點撚樣唔係以巴問題一大癥結所在呀? 你地撐以色列嘅一路避而不談 我咪拎出嚟講 就係咁撚簡單 唔撚洗同我扮撚晒野扭屎忽花
當年英美俾佢地復國,按宗教分咗以巴。但巴唔服call馬打以色列,點知打唔過,搞到要割地求和,依家以色列嘅領土屬於佢守護領土嘅戰利品同對侵略者嘅懲罰。
猶太人同阿拉伯人同宗架,大家都以認先知亞伯拉罕,所以聖城本身就share。唔識就唔好亂咁嗡啦。
https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E4%BA%9E%E4%BC%AF%E6%8B%89%E7%BD%95%E8%AB%B8%E6%95%99
上帝無眼睇,原本整個地球比你地住,宜家就爭來爭去,又話依間細,果間離廁所遠,依間住開有感情要比返我。
傻9
套系統係低成本高效率出名
識得自動分析彈道從而攔截高威脅目標
低威脅目標係唔會進行攔截
出事係因為Hamas做左飽和攻擊only
以色利部署翻多幾套已經搞掂
下唔洗負責?
無事又話不可挑戰上帝
出事就無眼睇
你陰住,我上次就係好似你咁,以為條友好蝦。然後佢一句自由閪浦頭,即刻幾千個負皮。
咁你想點?拋zionism同colonialism兩個concept出嚟,之後仲想點?證明左咩?又係dum張google engine result出嚟當爬文當證明,使唔使拋埋百度?討論係雙向㗎,你個thesis言之有物先得㗎
上帝話一早放棄左我地,叫我地自生自滅,唔好滾搞佢。
條友連套嘢係點運作都唔識
只會攔截高威脅目標
其餘一概無視
今次單野係純碎因為hamas進行飽和攻擊
Full Load左已部署既所有系統姐
如果1947前之後,好好地攪好分返開兩國,會易攪好多。以色列人係呢70年做既衰野太多,真係攪唔到。
低閪B
講緊証明個DISCOURSE嘅存在呀
入面咪有幾個條目証明係有呢種學術主張囉
係你咁無知先會覺得一種咁流行嘅學術主張係我作架咋嘛
知唔知乜野叫discourse呀小朋友?

"連有系統性嘅國家都唔存在又點樣殖民"
因為美洲indigenous都係部落 連有系統性嘅國家都唔存在又點樣殖民 所以colonial history of 美國無發生過係咪?
乖啦 無讀過書不如真係唔好學人拗啦好嘛
真呀,支持人類上太空建立殖民衛星,還翻個地球比恐龍。
香港人有今日絕對係自己攞黎
世界幾多論文?你不如睇下第二頁出咩結果?Google search engine結果都得,你唔係cite維基做論文下哇?
"連有系統性嘅國家都唔存在又點樣殖民人地" 咁樣你會唔會清楚啲?
on9,因為美國唔出聲。如果美國企係英國依邊,根本唔會咁。
Zionism係復國主義,復國又點樣殖民?有論文講Zionism唔係colonialism你一嚟就‘佢地會咁講好撚正常啦呀嘛? 個discourse唔存在佢地洗閪去defend自己嘅所作所為?’咁bias都學人講認真辯論?
Zionism係復國主義,復國又點樣殖民?有論文講Zionism唔係colonialism你一嚟就‘佢地會咁講好撚正常啦呀嘛? 個discourse唔存在佢地洗閪去defend自己嘅所作所為?’咁bias都學人講認真辯論?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞