以巴戰爭打咗3日了

609 回覆
9 Like 74 Dislike
你真係好柒
根本以色列都唔係好人啦
係巴人自治區附近搞埋晒啲屯墾區 間唔時又限你水 限制出入
人地生存都有困難 點會唔用激烈方法去抵抗
不過係連登 回教就一定要反咗先
如果個公投,係有國際觀察員監察,係一個公平公正嘅公投,咁係唔到烏克蘭唔制

問題係,嗰時就係俄軍(或所謂民兵)攻入咗克里米亞同烏東,之後先公投,咁所以烏克蘭咪有權話你個公投唔正當,從而保持到嗰度主權

而如果當年,巴勒躝癱搞公投,咁都一樣會係一人拎啲,因為猶太人都有佢哋嘅聚居區域,咁嗰啲位咪會加入以色列
咁所以本身咪一人一忽囉
一講民主自由四隻字你地臭閪蚑那賤蛆就跳晒掣
個po好多remark咗五毛嘅blocked user
所以之後咪都係鬥搶,實力決定
根據民族自決原則,點撚樣合理法?
被歸還
咁巴狗夠一路種族滅絕猶太人啦
巴可能係
但以色列絕對唔係
佢大把科技公司, 而且仲要係世界頂端高科技
咪阿拉伯人,你睇下阿拉伯帝國本身包邊度
還都係還比原業主 但原業主已死 姐係唔洗還

原來猶太人一早俾人滅撚咗族
我只知全世界無一個國家反對
你睇1947年係猶太人話要趕走以色列人先,定以色列人話要趕走猶太人先?
違反民族自決原則,侵犯香港人人權
以色列嘅貢獻大過你係keyboard打字
當年英國無講過猶太人可以有自己國家,反而有應承阿拉伯人可以建國
英國嘅構思係阿拉伯人反抗鄂圖曼,喺巴地獨立建國,順便解放埋比鄂圖曼殖民嘅猶太人,而猶太人會變成巴勒斯坦嘅少數民族(如果猶太人一戰好似阿拉伯人咁落力反抗鄂圖曼都會有自己國家,但佢地果陣無)
真 連登仔 淨係識反回 ,自己身為香港人都唔理解巴人慘況 仲要支持以人武壓 真係幾on9

不如你地直接支持共產黨入埋黨幫手算啦
咁又唔會,西岸班人乖乖哋咪無事
On9,1947年個陣我住撚咗喺度幾百年,你屌我?
中國咁多城市。咁咪個個城市都侵犯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞