召喚痴線西 (242)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
Cat fung口頭禪:梨形
真心好唔適合佢
顯得好肥
突然try到這條
佢拍 youtube 片真係好有勇氣+自信

自我感覺良好到一個點
旺中d衫可能仲靚

又強調自己住九龍塘區
啱啱見到都cap左想放上嚟
都估到實有
屌岩岩開左條片黎睇佢真係講95後夫婦出黎打左個冷震
佢應該話「我已經搬離咗土瓜環舊區啦,而家地址係有錢人住嘅九龍塘」
痴人住九龍塘舊屋苑都咁有優越感 唔講以為佢住淺水灣獨立屋
其實只係慳租先搬去九龍塘痴水魚paul屋企人住

J大嬸其實你個眼妝好恐怖 好似化粵劇咁 上面條眼線又高又粗 已經好唔自然 仲要加多條下眼線 成個妝勁唔match 點解仲有妹豬讚好話靚 本身由30歲 變成50歲大媽咁
佢真係好似尖酸刻薄嘅巫婆
其實佢幾多歲?40幾?
個種老氣唔知點形容
衣著打扮都好老積
96年
屌呀
好似啲嫁黎香港住公屋唔返工既支那女人
真係唔怪得佢冇真心朋友
成世人都喺度痴玩手段但又唔係玩得聰明(盲嘅都睇得出佢做每件事嘅目的)
住男方九龍塘屋企都要拎優越感下下提住自己係Kowloon Tong neighbour
Flirt條on9水魚柒到唔小心public自己裸照
搞個酒樓婚禮太寒酸唔敢po 但又比啲絲打踢爆
條仔唔肯洗錢落自己度就喺度R啲餐廳sponsor
我係佢就自己摺埋搵窿捐啦 仲成日衝出嚟做埋啲柒嘢比位人笑佢兩公婆
睇佢ig成日有種睇小丑嘅feel成日拎九龍塘neighbourhood嚟打飛機,人生淨係得呢樣可以曬命
仲有搬咗屋唔係應該自己update啲PR?
咁大支嘢要人「搵佢幫忙update」以為自己邊位
佢呢啲0參考價值嘅垃圾kol仲有人比PR gift咪偷笑
有咩brand仲送嘢比佢助養佢我都會一律blacklist唔買
唔係嚟嫁咩
屌同我啲支那親戚一尻樣
已經唔係close shot都見到佢個唇又大又黑
前幾日個海景公屋女人都靚過佢
見到呢個story都正想講 唔洗咁刻意強調自己係又一居賓妹嘅 同人地老母一齊住 間屋冇你份 咁高調咪又係自己柒
條傻西其實好撚柒
生埋仔做人老母仲做埋啲小學雞嘢
攞個空白ac係連登讚自己靚女吹噓自己老公
佢ig post十居其九都係離唔開又一居 好似坐監咁
希望佢呢個豪門太太做到一世啦
去旅行出入坐econ 最多去亞太區 啲袋唔係二手就係入門款 週年紀念日食普通餐廳
公屋妹都唔會咁冇志氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞