召喚痴線西 (242)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
佢食極都唔會胃痛 好西利
笑死 我當佢冇拉長
佢一定有叫佢嘅阿波 趴係個地下幫佢影 先會影到咁
扑黎扑去
啲仔女一年級之後點教功課
用左iphone 相機0.5影啦
但條腿都係….
KOL couple嚟講佢哋真係柒
兩公婆不學無術 淨係識得呃人錢
次次搞生意都失敗 一係就鬼鬼鼠鼠唔認自己有份
男嘅無所事事食軟飯 但成日好似嗰女人咁發表偉論
仲以為自己係Kanye west但其實只係個健身教練咁款
女嘅文盲咁 成日用5p字 讀讀下U quit咗搞大個肚酒都冇得擺 仲要個樣似50路
兩個女似農民一啲都唔可愛大女仲要性格野蠻
租樓扮買樓 用假嘢被踢爆 連喺屋企smoke都被人知
真係96年 唔係86年?
笑撚死
佢係咪有讀寫障礙
9896最近個樣發生咩事
同一開始唔通佢有男朋友條片差勁遠
不嬲唔靚
但佢自然唔做作 放得開 所以啲人鍾意
其實之前都算叫做唔差
但同Locker散咗之後個樣愈嚟愈怪 仲要有少少射哩眼
一開始睇就覺得唔靚 面形唔好睇 五官又唔靚 身材又唔好 但佢好玩得 又搞笑 冇偶像包袱
反而初初覺得Ca幾靚 但一講野就俾人感覺好港女 又唔玩得
個男發表偉論嗰下真係黑人憎到痺
都買左啦特登買返個假既 咁撚cheap 都醒目?
bluejade唔嫁比軟飯王就繼續好好命 本身屋企唔憂自己又肯搵錢
做機唔係冇用
係一路做機,一路暴食,所以冇用
酸黃冇做機嘅,應該以經唔只依家呢個size
打晒燈又開得埋filter都好似四、五十歲
個樣無問題喺個妝同造型出事
蓮蓬衫
放大睇好核突
佢冇耐前食到腸胃炎
佢咁食法 食壞個胃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞