召喚痴線西 (242)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
好想知呢張相真實係點
睇kol網上同真實對比睇得好開心
我以為去人婚禮唔著白色係基本禮儀黎
仲要襯條2012年黑褲
家樂仔啲taste根本就係小紅書啲大陸女人最中意既所謂港風
仲要賤格到借人哋婚禮個景sell自己啲衫一啲都唔respect
家下啲95後勁撚冇家教
喜般幫佢做婚禮mc佢仲係人地婚禮著白色衫
自己趕頭趕命結婚點會唔識呢啲婚禮禮儀
嘩屌,豬到
No offense
但係覺得酸黃同家樂仔呢d白拖鞋襯得好肉酸
尤其係婚禮呢d場合
P漏咗條頸
佢可唔可以唔好再做個隻心形手….
變咗做C形
體諒下 人地話第一次結婚什麼也不懂
佢既手法令我諗起雪姨
又係勁大口氣sell自己好勁嗰種
佢可唔可以有啲公德心,個女隻鞋出過街,
鞋底咁污糟咁樣踩上去,新園區即係污糟,真係多得佢唔少
Chanel loafer啲皮好硬 俾佢撐軟都犀利
有返少少常識都唔會叫小朋友企上去,貪危險咩。都話佢唔重視身教,教個女企啦唔緊要㗎,一定心諗有咩所謂喎!
「企污糟咗都唔緊要
危險跌落水呀唔緊要
咩係心機唔識喎
咩係心血關我鬼事
馮咩要我諗

豬仔啊,我哋唔使諗人哋㗎!」
有身教就唔會喺小B啲仔面前係咁講粗口啦
酸王:你個仔大個遲早都會講粗口㗎喇我依家講有咩所謂
佢個女都唔知佢阿媽做緊啲咩手勢
睇完小B條片, suenn真係西到仆街
咁耐冇見朋友第一句就係串人地細粒
係咪傻架, 人地都冇嫌棄佢大大份成座山咁啦
仲要聽佢講返啲經歷時
先知佢對啊波都咁衰
要啊波落住雨一個人拎兩個大gip, 又揹袋又幫suenn拎戰利品
都不特只, 連搵路同google都係啊波
suenn乜都唔理淨係掛住影影影
有啲咁既老婆真係喊三聲

不嬲對followers都西西地, 估唔到原來對自己朋友都係咁
仲有最親既屋企人(老公&女)都係咁
有錢女比人縱慣
佢都應該唔算真係好有錢 只係中產同獨生好錫佢
佢父母幫佢比首期間屋都細
細個佢父母錫佢 大個到老公錫佢 好命黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞