召喚痴線西 (242)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

好似
幾好睇
睇肥豪食嘢會睇到自己餓埋
但係睇酸黃食嘢會睇到有飽嘅感覺
真係要多謝佢食嘢食到呢個樣
前兩年比個大陸佬包左一排(聲稱係男朋友)
個排十足十d大陸網紅樣 鼻同下爬都裝左假體咁
比大陸佬飛起之後死死氣返香港打返份工 前排似乎再大執過個樣同似隆左胸 又比佢搵到第個水魚接手
現任都似係有錢仔 仲進駐埋人地屋企
呢條女真勤力

Marketing公司老闆
等我開肥豪啲片黎睇下先
佢答得咁on9 嘅
未拍拖就可以同朋友日日見
拍左拖就如果係真心朋友唔使日日見
有無諗過男朋友都唔係日日想見到你
條女以前明明已經幾好
又大波又有啲樣
宜家搞撚到
摩擦力好強
咁睇佢係上海個排個樣膠好多
假到呢以前呃埋呃埋嗰啲洗哂喇?要用假rimowa
呢兩公婆買完真嘢影完相轉個頭就賣㗎喇
整番個元秋包租婆髮型再加支煙毫無違和感
人地pr 打份工
同埋都未必個個想去台灣
如果有其他job
Oyan 都去Dubai 啦
我覺得酸黃呢啲youtuber長期有人睇,其中一個原因係佢出得多片
公道啲講,佢係算勤力嘅
啲片質素係差,但都叫做keep住一個星期有2-3條片
食得好嘢多,有時都想食下垃圾咁
百貨應百客喇

啲港女youtuber,仲要係beauty嘅,有幾多個啲片真係有質素呀
真係一個都up唔出
所以出得片密以經夠跑出
覺得佢呢排個version整咗蘋果肌同棚牙
露齒笑得嚟但棚牙好唔自然 粒粒牙都copy & paste咁
即係好似張芊芊咁
個蘋果肌直頭變埋saw
酸王有冇反擊
而家個樣一望就知有大整過
大陸網紅都大把喱d樣
望得多有審美疲勞
佢係mike yuen 條片度只係回覆讚佢啲comment
點解假寶玉兩公婆仲未比人拉
佢同前ex siuwinghim 個時都好sweet 我記得佢哋仲養咗隻狗 仲記得條女識咗個大陸佬之後佢之前條仔好傷心 後尾你問我答嗰陣時 csy仲講到似係佢之前條仔偷食
佢好似每次分手都係講自己受害者
佢勁撚care
呢三日都係咁po自己做gym 就睇佢堅持幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞