召喚痴線西 (242)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
分分鐘可能係pkj介紹佢去邊間買
剪咗執草好睇好多又無咁老積
佢之前仲喺度話好鍾意The Row Khaite呢啲quiet luxury 慢慢偏向鍾意啲低調嘢
我聽到真係心諗收皮啦PKJ鍾意低調邊個會信 同屎盆成日話自己係introvert一樣咁好笑
係鍾意就唔會下下提住自己成身都係The Row 驚死自己洗咗成皮嘢冇人知係貴嘢
佢十成九係真同假嘢撈埋嚟用
真係周身肉 無論邊個角度影都係肉
大隻過佢老公
究竟點解屏東觀光圈會請佢

真係唔話佢呃人都唔得 有染過髮既女仔一定會知染完變左布甸頭 黑色係生得好快好大對比 藍j話做左一個半月 一個半月條黑色界一樣長? 如果係既話就唔好瀨咩生bb Covid 問題 根本就係你新陳代謝慢

藍j又想呃人
個人漲仲著呢啲款 本身XL 著埋套衫似XXL
點解佢唔識揚長避短
仲有 common sense 諗下佢已經唔算甩得好勁 佢啲圖係咁易洗完頭 用界梳set下已經有少少分別 點解可以咁厚面皮呃完一樣又一樣
有無多d details 好想知 兩條友假友誼連袋都假
人地已經窮到燶成身假貨啦 仲唔呃多幾個水魚就黎連租都交唔起
其實佢打燈同無打燈已經好大分別啦
on9 先信有用
如果整過既都整得幾失敗
今次廣告仲要拉埋老母落水
一定係想講俾痴線西聽佢哋母女感情好好
其實真係想問吓點解會夠膽擺上網?
可能無諗唔到有人睇到
花甲王醒少少反轉個喼已經影唔到正面

又或者都唔介意直接影
反正d袋同馬仔,我哋話假佢都扮睇唔到
佢當網民同佢地一樣on99唔識分真假
係死藍J眼中我地班haters係好撚窮又無見過世面
又點會識名牌喎佢是但執個羅湖城貨都以為呃晒我地
笑到我噴鼻水
細節圖
有冇絲識睇真定假
佢係唔係想話俾人知個袋係真?
酸黃條泰國片真係好癲擺低兩個女係酒店全日仲要淨係買7仔野比佢地食自己就一日兩餐呀媽家姐真係冇見過有家長去旅行會咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞