召喚痴線西 (242)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
佢唔係寫bride 寫fashionista 應該未係?
同埋你地成日睇唔起既mk ding同國吻華,你唔好以為佢賣廣告收得好平 一樣係天價黎佢地一個story分分鐘收得貴過陳凱琳。

呢句真
啲brand搵陳凱琳真係扺到爛
仲要beauty嘢又可以 親子嘢又可以
好過搵啲媽媽kol 貴得嚟又冇佢咁出名
絲打我地討論緊既好似唔係同一樣野 我由頭到尾都係以pr角度講佢值得榜上第二,但你用緊既係觀眾角度。呢個榜以觀眾角度係作準唔到因為每個人都總有支持者,但pr只會睇嗰個kol既表面數據架咋

而事實證明大部分kol都唔會有職業道德同埋唔可信 你講唔講得出邊個只會不斷幫同一個brand賣廣告 所以你先會見到大部分kol接既同類型廣告而又po得好密,臭雞yan同藍jade比人屌,一樣繼續有大brand搵,呢個係香港pr問題。我上面都係講緊每個出名既kol都係做緊同一樣野,陳凱琳都一樣,佢一樣係無職業道德架啵 只要無簽約就所有野都係個kol話事架啦。

香港pr就係咁,唔係犯左極嚴重錯誤都唔會死到,雪姨無拍youtube繼續場場直播收六位數字,一樣星期一賣完一間美容院,星期二再賣但二間,但一樣個個星期keep住唔同美容院搵佢。

無比光環陳凱琳,係香港pr是尻但亂咁sponsor,只係做個數據比公司睇。係咁啱你講著陳凱琳我先講佢個身份原本係pr界係「優越」 d姐,冇吹捧過佢,而係因為佢個身份原本就係比其他人更有gimmick
佢係大埔滘
依家都係一千萬鬆d
本身都認真睇緊個位絲打寫既野,但睇到一半就知道係純粹個人謾罵啦... TVB 堆星會做爛市做左咁多年野真係第一次聽,佢唔係以為佢個人想報幾多就幾多掛,就算佢想免費TVB經理人都唔會理你照報價啦

大奶奶呢?
我係佢自己頸紋咁勁就唔會再做哩啲動作
樣靚又健康形象
elva做kol超曬班 選美出身有外國背景中英流利 出event睇show完全唔失禮

又怨
你返去加拿大住獨立屋啦
厭嘈咪同管理處講囉
講下都唔得咩 其實有咩問題
撈味濃
好好笑適應唔到香港人啲白卡生活
又要怨 又唔夠錢租HOUSE
可以考慮下紅山半島劈半價都無人要 佢又可以做返公主
最後佢應該都拎白卡係香港生活
今朝story又怨人喺度鑽
佢個到新樓大把人入伙要裝修
對比起jm真係假名媛但佢扮得好似 富貴過elva好多
Elva啲英文仲差過佢啲廣東話
應該係大咗先去加拿大
然後剩係群啲講中文嘅人
14歲去 讀左高中大學差極都有限度掛 佢competitor coffee英文就大屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞