召喚痴線西 (242)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
嘩 用咁大把刀鋸手

trigger
呢間超級hardsell
好多人信咗Samantha去咗
被sell到暈
一日MK一世都MK真係冇講錯
雖然笑佢自殺好唔應該 但我諗起佢右手拎刀再將部電話較好角度影自己割落去
我就好唔爭氣咁笑咗
吉屋企人做咩行業?間屋幾大 好似幾有錢
我係佢個仔真係想砍掉重練
做人老母仲玩呢啲
轉頭又搵條mk 佬 玩完又叫春
片?好誇張
More
做濕鳩personal trainer會儲到咁多錢?
呢條友有咩惡行要咁激動?
喺英國無得鳩飲鳩食佢會唔會唔習慣
佢把頭髮又油又笠又乾
成日都好似十日無洗頭咁
邊個牌子會搵佢拍洗頭水廣告咁倒米
之前佢仲好proud of有人話佢似謝安琪
話似果啲真要驗眼
邊個話佢似謝安琪
酸黃係咪叫桶形身材
個樣都差左 真係相由心生
Lm
同意佢無為小朋友諗 如果佢真喺諗住移民 又如果今個trip喺想視察環境 咁正常都會帶埋細路過去 比佢地感受下試下水溫 但結果而家又喺掉低兩個囡係香港

早兩日cap 舉一舉手啲肥肉夾到咁
都好奇特
仲係英國係咁po自己著童裝
人地sales真係心諗
我明有啲外國童裝大人都岩著
唔係for你啲人形豬身型囉 仲要成日扮瘦
身邊有朋友都去過英國考察環境 睇吓適唔適合移民
人哋係帶埋小朋友 租air bnb試吓自己煮三餐 同埋去返會定居嘅地區睇環境同生活配套
而唔係酸黃咁樣日日去豪飲豪食 集中喺central London買名牌 咁樣去英國梗係覺得過癮啦
仲好意思話呢個trip係為小朋友去考察 自己想去旅行咪照直講囉 反正佢都搵慣藉口
自己為食就賴拍片 講到係觀眾迫佢食到人形豬咁
真係 見到啲家長可能會長假期帶啲仔女去住一排
睇吓啲仔女適唔適應 鍾唔鍾意嗰度環境
根本呢兩公婆就勁自私,只係諗自己點樣可以曬到命
佢老公可能都好少少 會為下啲女
酸黃就肯定只係諗邊度有打卡餐廳 景點
可以比佢post ig
佢做咩都有藉口嫁啦
食到豬咁又話幫觀眾試食
講就話考察姐 根本佢嘅行程就係觀光+遊客mode
你有咁嘅本錢日日咁過一定過癮嫁
佢係咪emi個前夫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞