召喚痴線西 (242)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
嘩cls
依條女好耐前條仔係機師
嗰陣好似仲做緊hx空姐
之後有一排換咗條仔整到蛇精咁嘅
估唔到佢宜家都整到咁
好重裝甲對波又再度發育咁 個feel同jjjoann有d似

馬蹄露之前喺IG開Q&A
問人邊度有好食大閘蟹
之後俾佢R到免費大閘蟹
主要係佢啲髮質好恐怖
巫婆咁款
佢買開假野咪咁敏感
尼個咪佢目的囉
我試下由佢第一條片開始睇下…
你出面開post可能都會正皮多D
呢到大部分都係女人多數都係鐘意kayan多D
唔算奇怪啦
平時做research都會根據target group大細分
millennials gen z gen alpha 15年一組
90後 00後 10年一組
90後 95後 00後 5年一組

畢竟30歲同40歲嘅思想可以好相似
但係15、20、25歲之間可以差天共地
平時唔睇開試當真,上次睇左個game有ca同kayan
ca係典型唔輸得,玩game都要痴住男朋友,要男朋友讓佢幫佢果啲港女

kayan感覺係輸贏無所謂但又投入玩果種
雖然Google一搵就搵到邊度有分店
但人哋問一句佢就起哂剛
好似覺得個個人係話緊佢買假嘢咁
就當佢唔係分店買 佢可以答人哋分店冇哂貨 佢搵代購買/朋友幫佢喺第二度買
咁大反應 身有屎囉用開假袋仲咁惡死
lm
咁型咪唔好share野出嚟
人哋好聲好氣問句姐
直接private淨係朋友睇囉
btw 好多人都對你個夾唔到條罅就揾野遮住返個ipad嘅傻婆都好反感

佢真係成個死怨婦咁
Google係就係搵到邊度有分店
不過未必間間有貨㗎嘛
幫吓人哋咁小事佢都咁小氣㗎
老馮幫follower check有冇既貨?
買家責任既黎嫁喎
唔好咁顛啦
驚比人問野就唔好做kol接廣告啦
同埋其實gentle monster 喺好多代理、Farfetch 都有
可能價錢又會同專門店有少少出入
唔想答、唔想分享都唔使咁樣公開話人
人哋問一句啫 有叫佢check咩
更何況問嘢個個人啲態度又唔係差
佢唔想答都唔洗post出嚟掛
09 先讀大學,佢中七後讀asso 先上返大學架?
條柒古碌扮Jennie戴呢幅眼鏡點知俾人笑
緊係當場嬲到仆街
以為自己係Jennie
其實係佢個樣本身就柒
因為heyman 嗰陣去巴黎都係咁
Heyman 都已經自信到令人尷尬
酸黃抄佢真係仲尷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞