召喚痴線西 (242)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
似係好老公,一打二俾個老婆一個去旅行
屌你老味kamankelsey又去撚左遊埠,究竟澳洲working holiday打咩工可以搵咁撚多
點解佢硬係有種好污糟好油膩既感覺
你都係想講被包啫 不過澳洲做雞合法 現實中wh係返肉廠農場做野
當初講到呢個英國trip好有意義 迫不得已掉低啲女做正經事
點知啲行程又係全部食貴野買名牌 仲買得好誇下
唔明佢觀察緊啲咩 係唔係佢咁撚肥都塞得落英國啲童裝名牌又近歐洲 就當係好地方比佢移民?
完全唔覺佢有為啲小朋友著想 仲去埋法國暴食同買名牌
做老母做到佢咁真係好少見
同埋佢老公講嘢啲tone好mean 未見過男人咁似八婆
完全幻想到兩條友見到Heyman慶祝生日啲story又講人壞話
可能因為直播撩鼻屎片,搣唔甩呢個污糟印象
同埋唔會捨得香港生活啦
英國邊會隨時有omakase 比佢食
餵唔飽兩隻人形豬
最難頂係佢覺得自己老公好識食
下下叫佢做食評
人又樣衰口又mean
佢去旅行真係去得好密 唔係話做咗呀媽唔可以去。而係真係咁放心俾工人一打二?身邊啲朋友有小朋友嘅話去旅行都會帶埋小朋友 每個月去掉低佢哋一一排假手於人真係好咩 咁渴望me time 生一個咪算
啲呀媽冇見一日都放唔低好掛住
寧願旺季比貴啲一齊去旅行都唔會好似酸黃咁
真 ahfa都唔係瘦 都中意食野
睇佢食野都完全冇酸黃個種咁既食相
岩岩睇到Yaki間美容院又出左美白艙,同ding ding個間好似用同一個牌子,應該係睇住黎打
呢個真
到時唔通每個月係英國飛日本?

唔覺得佢d片係英國拍會更有價值
佢老公似會同酸黃一齊講其他人壞話嘅死八公
ahfa 感覺正常好多
佢話呢個係工作trip?唔知係咩工作
住fs真係重皮,當佢3000蚊一日(9up,冇check,應該唔只)
佢啱啱到埗都住咗成個月
呢度都要成10萬
有錢都唔會咁做掛
5+1到手前都要坐移民監
好似一年最少要住夠9個月
英國仲要脫咗歐,去歐洲都要出入境計數
有錢都冇得好似佢依家咁玩法
係咪英國地方乾燥所以賣洗頭水廣告
好多人係咁 成個性格根本唔適合移民 而家未去就好口響到時點點點再安排 自己係香港有長老有工人幫手都有得怨 點解會覺得過到去得兩公婆會搞得掂 馬死落地行唔係口講咁易
嘩 用咁大把刀鋸手 慎入
佢男朋友應該好有米
兩條友過到去根本唔會搵到工
佢老公過去可以賣保險定教人做gym呀
最多做超市上貨員咋
酸黃睇死都係想繼續靠YouTuber身份接廣告
收入唔穩定又大使
到時真係玩死啲細路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞