召喚痴線西 (242)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
淼淼ig似真係失戀 又係咁話要死
好似見佢post過crypto 公司
佢現任男朋友好熟面口
係咪某KOL d ex
可能諗住同to do list一樣
佢真係好mk 佢WeChat叫最熟悉的陌生人
Mina yeung 條仔好樣衰
佢本人都好樣衰
感覺ca 姐有啲冧tyson
係 我都覺得合理 正如啲名校都會睇地址黎收生咁姐
有冇人可以講下呢個why? 以前知佢同張雞欣好friend 後尾唔知咩事反左面 日日睇到佢啲Ig story 都係到炫富,到底佢係咪真係咁有料啊??
喺公海見到 真係唔明陳凱琳憑咩排第二
自從佢痴埋fab6班人度成個感覺cheap咗好多 差啲唔記得佢係港姐冠軍
打開佢ig九成都係廣告post 但又唔係拍/影得好
同埋個post有人留言話佢好cheap會做爛市狗屎垃圾job都接
冇記錯佢仲要有post去小紅書 想食晒兩家茶禮
排名後過佢嘅倪晨曦高質過佢十倍
係pr角度有個港姐冠軍,知名度又高,加上可能收個價又同其他藝人差唔多 ,佢排第二都好正常喎 我做得生意都係為左個brand有曝光率姐,一定係佢曝光率keep住比較高先會排到第二

講真只係我地覺得一個港姐冠軍痴埋班kol到cheap姐,但人地可能就係轉左型先越黎越多廣告同埋比人覺得佢貼地其實依家好多出名kol都收得貴過so called港姐啦,所以唔洗覺得佢唔值因為佢起碼係一個港姐冠軍,你話有一日mk ding都排第二就叫唔值
做乜鳩 明明兩個成日互屌 又嫌j臭西 影埋啲咁既相返個信
你睇翻佢啲like數其實唔係真係咁多(以700k follow嚟講)
啲廣告post多同雜到睇完都唔記得佢賣咩 最近連續六七個post都係廣告
短短呢兩個月已經sell咗好多個skincare品牌 一時就話一直用開Loreal 一時又Murad 一時又Clarins 一時又Olay 咁即係邊隻先work?
一樣嘅錢我比倪晨曦朱千雪仲好啦
陳凱琳自從痴埋雪姨度搞化妝棉然後人地一收皮就同人割蓆已經覺得佢好假
依家就痴埋班醜女kol搵佢哋陪襯 貪班人入面有幾個係PR又有人可以幫佢影相拍片剪片

仲有你拎mk ding嚟比邊個都會上神枱架喎
元朗中學畢業mk妹一條就黎吹到自己香港十大富豪,女首富
我諗其實唔準
睇佢哋出席幾多個brand嘅fashion week就知咩事同埋睇咩brand嘅
幫mk+coach+kate spade賣廣告感覺都比唔上1個dior
elva paris milan去齊仲要好多個brand都invite咗佢
其實廣告呢家野除非你係代言人,否則有邊個會嫌錢腥而唔接同類型產品廣告? 作為消費者都擺明知係廣告架啦,佢出多出少對我地黎講都無影響。每一個稍為出名少少既人只要錢夠都會不斷接 你唔係求一班偽人會同你講職業道德掛? 陳凱琳係港姐冠軍係鐵一般既事實,佢老公係鄭嘉穎係佢形象既一個大bouns,pr亦會更加比面佢。倪晨曦朱千雪只係自己出名,伴侶係業內無太大幫助。例如昆凌既名氣都係因為周杰倫而推高

唔知絲打你係味好憎佢,其實陳凱琳係業內既風評真係唔錯,個人唔串嘴又friendly。但講真假就人人都假啦,做得幕前既都無咩邊個好真誠

同埋你地成日睇唔起既mk ding同國吻華,你唔好以為佢賣廣告收得好平 一樣係天價黎佢地一個story分分鐘收得貴過陳凱琳。
Kol冇職業道德同唔可信都冇問題咁啲pr洗咩比十皮八皮比佢哋賣廣告
Yanyanc Jade Lam呢啲自己品牌扮自費推介都比人屌到仆街 以前痴線西Youtube都有暗星阿花mk ding佢哋一系列嘅今天的我打倒昨天的我
點解去到係陳凱琳就會變咗龍門任你搬
條友仲要玩小紅書 有咩值得吹捧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞