召喚痴線西 (242)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
Lm
Lm
個小b話自己買唔到樓 根本自己都冇做好功課,一年買加成交都唔夠時間啦
Cty結婚lu
有冇絲打都覺得嘉樂仔間鋪冇左酸黃之後啲衫真係好mk好核突
唔係話吹奏酸
heyman未同酸玩果陣已經係mk妹品味
依家heyman自己簡款咪mk 妹款
酸依家係要著唔岩自己style 既野 eg 扮young 先出事
其實係

利申 好憎酸黄嘅
佢棚牙爛未 之後sell人返大陸整陶瓷牙 而家就sell人打針
係!
其實嘉樂仔都唔年輕了
佢個胸真係隆得好假 整得太誇張
以為佢咁有錢同呢幾年周遊列國見識過咁多嘢個婚禮會有啲taste
但套婚紗 成個婚禮同prewedding相都有少少mk
Bridal shower完全feel唔到佢啲朋友同佢有幾熟 好似佢冇乜朋友所以先求其搵呢兩個幫佢搞壇嘢比佢打卡咁
仲有出席班人個個都好重撈味(例如搞人老公嗰個Ruby)
以前兩個一齊搞 都叫做港女style正正常常 係偏貴啲
而家嘉樂仔自己搞愈黎愈出事
但係佢間鋪都仲請到咁多人幫手(請返黎啲人又係著得啲衫唔好睇 唔知請返黎做咩)
我都以為佢咁有錢會係歐洲嗰啲搞
完全唔敢搞呢啲
而家間鋪清一式賣短裙短褲上身襯吊帶背心加件外套仔/罩衫,黑色或者白色,成日覺得佢哋無換衫
打針整容都係化學野 會唔會真係100%安全呀 同埋打完針日後想溶左d物質係唔會溶得晒
最搞笑係佢整完d牙轉頭成隻牙崩咗
我都覺佢個look好普通 btw cty其實都好多期間限定朋友,呢排同個ayuk熟….
咁樣網上鼓吹醫美打針 太多人唔做足功課信左kol 9up就中個頭埋去
佢去幾多旅行一樣都係冇腦打卡港女 基本上佢做咩都係打卡 冇左ig佢人生仲有冇意義
唔只MK直頭覺得係老MK
題外話
見嘉樂仔之前條片叫自己95後新婚夫婦怪怪的
可能覺得自己好後生但結咗婚好勁

婚紗相係法國影但都唔覺好靚好驚艷
啲朋友同佢反晒面
得啲限定朋友去佢個婚禮
第一次見人叫自己95後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞