Apple iPhone 15 Pro / Pro max ~自用 討論區 (2)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
大藍256都係
原來唔止我一個
屌奶星新機咁多bug
呢啲都小事 可唔可以唔好咁撚熱
本身開會有線耳機lightning頭, 行哂成個ssp 搵唔到type c 轉接
12pm過15pm 過極都係prepare to transfer 已經重新開機再黎過都唔得
有無人知點搞
15pm 升去17.02先
我都係咁樣 有無人有解決方法
一樣問題
15 pro 試過黑mon試過wifi load空氣
有無人覺得15pro 個face id 識別得好慢
本身11係好快 係咪因為用左果個咩島
有無人覺得15pro 個faceid 識別得好慢
係咪因為用左果個咩島
用左幾日仲食電左
welab係要分期?
有冇人今次呢代iphone買咗細gb然後加大icloud,一嚟慳錢,二嚟保障資料,萬一唔見手機或者爛曬都仲有喺度
舊機轉新機,最麻煩莫過於過資料,操作失誤隨時全部資料消失。有網民昨日在連登討論區發文,表示自己之前到Apple IFC Store的Genius Bar,希望能把舊手機上、已連接iCloud的1.8萬張相片轉到新機。職員協助事主後,着她回家等候相片同步到新手機,惟翌日卻發現所有相片已經消失。事主之後多次與Apple IFC Store職員和店舖高層交涉都不得要領,即使之後直接聯繫Apple總裁Tim Cook的辦公室,都未能成功救回相片,最終只能無奈接受Apple送出的iPhone作為賠償。

https://channelchk.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E7%86%B1%E8%A9%B1/Apple%E8%81%B7%E5%93%A1%E7%96%91%E6%92%B3%E9%8C%AF%E6%8E%A3-%E7%B6%B2%E6%B0%911-8%E8%90%AC%E5%BC%B5%E7%9B%B8%E7%89%87%E4%B8%80%E5%A4%9C%E6%B6%88%E5%A4%B1-%E5%83%85%E7%8D%B2%E8%B3%A0%E6%96%B0iPhone

小心禁錯制
WeLab = 貸款買機仲要有利息 = 食炒買 (只有少數人獲批核免息分期) 同埋其實呢啲所謂循環貸款係好撚傷TU……無謂搞咁多飛機啦
我諗呢件事嘅機率會少過手機唔見咗或者整唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞