Apple iPhone 15 Pro / Pro max ~自用 討論區 (2)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
原價

有冇人買個呢個差Iphone 驚買完變反向充電
到底iphone 15 pro max叉電最快用幾多W嘅插頭?
想問我設置既鬧鐘好細聲,平時手機用靜音
有無得鬧鐘有一個獨立既聲量,唔影響平時手機既聲音播放?
想請問有無得睇用狙幾多/用剩幾多GB ram?
有無人知送貨如果部機有瑕疵係咪打上apple care就有得換返
個鈦邊花左少少 其實唔算覺眼 但始終新機黎到就花 想睇下有無得換
插幾多都得
但佢最多會用9V3A之內(<25W)
5W,否則過熱燒電池
唔駛理,apple背景幫你manage
呢度唔係Android廢機討論區
剛剛買咗個belkin magsafe座
充電自我感覺良好
6日
比原先早到
今日只係2/10,唔係好多日,呢幾日都係紅日速遞唔郁係好正常
個action button真係幾好用
但係如果可以㩒兩下就有第二個功能咁就仲好
上網睇配shortcut仲好用
我睇T&C好似係畀電話卷 但係唔知有冇限期
我而家set咗個shortcut
如果㩒兩下係第二個shortcut就完美
可以set call 個shortcut menu 出黎揀shortcut
有冇教學?
我見有啲係睇部iPhone點擺法
https://reddit.com/r/shortcuts/s/4eGVequpj8
個action button都有唔同嘅捷徑
eg 螢幕向下時 錄音
螢幕打側時 影相
但有啲setting唔啱自己用 但唔識改
你點做到戴咗殼都整花到
呢兩日想碌卡買到pro max現貨
可以喺邊度搵
貴少少都唔緊要
有冇咩輕薄magsafe尿袋推介
iphone 15 promax用咩線先可以食盡傳輸速度?
是但一條3.2 c to c 應該都ok?
如果直接買條usb 4又o唔ok?
想問網上訂機信用卡係status去到邊一個位至過數?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞