Apple iPhone 15 Pro / Pro max ~自用 討論區 (2)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
大白256有無人知邊度有貨
行左幾間衛訊都無
其實我個人就唔建議用,因為唔係個個都批到免息免手續費 (咁咪即係食炒價買),亦唔係一般信用卡分期,佢係要你開個虛擬銀行嘅Account然後申請循環貸款去買機 (好撚傷TU信貸評級),成件事係冇撚意思。BTW其實你想買邊部啊?
你去連登或者TG Group嘅iPhone 15 Pro / Pro Max買賣區大把原封蟹貨啦
我部13 Pro Max 256GB喺上個星期都賣到$5400你14 Pro 256GB冇可能$5500
想碌卡
邊度有得收機?
急用嘅話咁唔駛諗不過坦白講今年除咗大原256GB其他已經玩完大機Walk-In任買你預最快都要十月中 / 尾
巴打邊到放
巴打們 邊度仲有全新13mini 買
衛訊上網訂左細pro機 大概幾多日有得拎機?
由13代開始螢幕顯示質素其實係同依家冇分別只係亮度高咗......BTW幾時先用到個濕鳩120Hz啊下下都得嗰80Hz......
我喺Carousell同埋DC Fever放最後喺Carousell Deal咗
15 pro 256 白色有冇人知邊度有現貨
15 Pro可以行多幾間豐澤 / 衛訊 / 其他Apple Authorized Resellers搏下每間嘅存貨量都唔同,好難同你講依家邊間一定有
係咪仲係冇大機現貨買?256
想要15pm 256 求期一隻色
啱啱葵芳衞訊買到細pro 256原色
Trade in 14pro 128收5200 諗住去埋st格價
14pro想換15pro max
原色256gb Aos要11月先有貨
唔知十月可唔可以係啲零售鋪原價買到
同意,用落就知兩者冇乜分別
巴打問完價可唔可以上黎講聲
諗住呢幾日放14pro 128想知大概價位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞