Apple iPhone 15 Pro / Pro max ~自用 討論區 (2)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
on9, 又video call 又差電咩機都overheat 啦
我過咗HS,無需要del舊機FaceID,但係要轉移個device quota姐係唔再俾舊機login
另外過完後佢唔會即刻俾晒full functions,要好似過24小時之後你login番,佢會叫你搞多一次SMS OTP認證,之後就完全解放正常用
(btw呢堆step基本上HSBC都一樣)
用咗幾日發現on9,限制自己少咗電用
同埋我係用電用好快,又唔會成日叉,所以本身個習慣都自帶功能令部野唔會成日100% anyway
呢個功能係俾d真係成日叉爆唔放電嘅人用,電池折壽折少d
想問下如果apple個網寫available today, 係未姐係可以walk in?
可以用gift card?

thz

仲有無其他app 要搞?

估唔到把電競風扇要拎番出嚟用
要距離 100cm 以上先會著 x5
開機用咗2日無痴mon貼個mon就花晒有無補救方法
即刻買ac+,呢兩年再裸跑啦,賺番晒
我淨係過咗呢兩間之後就發生過熱燒手問題,所以衣家hold住先
仲有BOC SCB未過,應該都係煩,另外成堆business account未過
商業嗰堆其實超煩,多數要搵CS身分認證,不過有d個quota唔止一部起碼唔駛鏟走舊嗰部住
開咗機仲可以買ac?
屌佢老母焗我用iCloud
first trade 果d 股票app 典算

payme
Update完再reset新機,就可以
你網上/經support app買就得
當然無人阻你walkin門市俾個天才目擊你塊mon有幾花
PAYME一個SMS認證就搞掂
咁你開個新apple id update ios再重置部機
真心最驚銀行app,諗起就咁敢換
姐係點買完Apple care 即刻拎去換?
我walk in拎機的
可以唔開Apple ID直入去home screen架喎
update ios要apple id下話
佢意思你買AC+先
淨係花mon佢都未必俾你換,同埋你都要俾幾舊水唔太值
所以可以索性裸跑體驗吓粗用,到你真係跌爆部野或者SM到佢認唔到個樣先拎去換
appstore apps先要,iOS唔駛
咁勇唔痴貼?聽咗連登仔講唔會花?
相機同wifi都有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞