Apple iPhone 15 Pro / Pro max ~自用 討論區 (2)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
胃信
唔係,會因應供應改變
呢家多數都係提早
有樣野好奇怪

屋企有個USB-A 轉C 既Adapter
跟機條iPhone USB C線經Adapter 叉唔到電
反而第三方USB C線經Adapter 叉唔到電

點解會咁
聽日去望下先 謝ching
有樣野好奇怪

屋企有個USB-A 轉C 既Adapter
跟機條iPhone USB C線經Adapter 叉唔到電
反而第三方USB C線經Adapter 叉到

點解會咁
係過電訊無聊問下佢有無15pm
原價已經有大原512, 無啦啦就跌左萬幾蚊買電話
有原價喇咩?
黑藍白原都係原價 512pm,仲要有貨
放左啦
胃信?
邊間?
想請問有冇巴打用USB 3.2 DATA C TO C線可以駁到電腦同步

用VERBATIM同綠聯 C TO C都只可以充電, 底板係USB 3.2 GEN 2X2

用綠聯USB A TO C就可以駁到電腦同步, 不過唔知佢行唔行到5-10Gbps, 底板係USB A 3.2 GEN 2 10Gbps
同問

最好就普通禁一下、長按、連續禁兩下
依三樣最基本啦
而家搞到要整個shortcut list
都係慢咗啲
我淘咗條usb 4嘅c to c (上面有人教)
啱啱駁部mac 用image capture過到相
(冇開itunes, 冇更新osx好耐
唔知速度同相容性如何

可以一試,幾十蚊
我用WINDOWS 11
反而S23U用VERBATIM同綠聯 C TO C可以行到FULL SPEED 5Gbps
即是又要淘USB 4?

我唔係成日要駁電腦, 只是行唔盡心理有條刺
用緊c to c 黎叉電
自己制好啲,無難度的,Apple 野好 user friendly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞