Apple iPhone 15 Pro / Pro max ~自用 討論區 (2)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
黃大仙北館好多大陸人問有冇機賣
Pro max ?
係今代問題黎,已經有YouTuber測試過,
因為pro max遠攝直上5x, 變相犧牲咗2-4.9要靠數碼變焦,5x之前實際效果不如pro。 而問題係2x-4.9x其實更加常用。
由13PM 升上15PM
唔知係咪錯覺
其實都感覺到有明顯速度提升
每樣野都快左少少咁 (Face id、開App、WhatsApp send 相等等)
係影相會有啲啲熱
其他情況還好
1x 一定最常用 搞咁多把鬼仲要唔清
公司唔係自己的話...淘寶得啦
美國品牌Nomad隻stand one唔錯
由大機轉返用細機
暫時唔習慣d電用得快咗
想買舊magsafe battery pack
唔知apple會唔會出usbc版?
除咗apple嗰隻
仲有無邊隻好用介紹下?
Push push
咁都係3x-4.9x不如pro
咁我用緊15pro max 同11 pro max比真係冇熱同倒水
你係講門市定aos? 我係得早4-5日前見到過一次有貨之後,呢幾日狂上aos睇都話無pick up

利申 15pro細白 256
AOS

可能關我買嗰隻色事 我15pro細藍256
其他太搶手所以冇?
Oops,咁唔怪得

藍色的確係有貨
頂影到蒙查查真係無咩癮
13pro 換唔換15pro好心大心細
-450係咪淨係用一次
https://forums.macrumors.com/threads/apple-to-address-iphone-15-pro-overheating-issue-with-ios-17-update.2405682/
Apple to Address iPhone 15 Pro Overheating Issue With iOS 17 Update
Apple已向Forbes記者承認15 Pro / Pro Max過熱問題存在,將會有iOS17更新修正問題,重申唔會需要降頻去處理,同埋鈦金屬係唔關事
同時不忘賴第三方apps「some recent updates to third-party apps that are causing them to overload the system」
13pm上15pm,唔計type c既話,應該係輕左同個Mon畫質靚左,最大分別
電量你部舊機好d wor
終於認

但fix到就得,呢樣最重要
bro等你17.1既用後感,熱量分別
ching買果陣有無諗過大機
我都用緊11pro 諗緊換細定大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞