Apple iPhone 15 Pro / Pro max ~自用 討論區 (2)

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
第一次用電話?有咩可能唔貼mon貼
痴返塊 扮到好靚仔再賣咗佢
加幾多百可以換
好煩全部要登入返d apps
本身用開嘅iPhone都係唔戴套淨係貼mon貼
無諗過咁快就花到仆街而家睇個mon啲花痕好唔爽
點解login hsbc app要我24小時內認證
我要點認證,打去個電話得錄音,話咩語音認證

解決了
12好想轉大機試下
一開賣已經整好咗批service unit去預備
唔需要
換電話
Apple Watch 係咪要再配對,有無快啲嘅方法
pro max?
用機過機既話 追完之後 直接用得返
撳幾個制就係
機過機係咪唔洗再同步iCloud?
WhatsApp 果啲都過哂?
除左銀行app, faceid
你可以理解成完全copy過去新機, 包括你已經登入左個app(例如youtube, twitch, fb).
不過安全起見我都建議backup iCound, 呢個係基本既保障自己.
換電話
Apple Watch 係咪要再配對,有無快啲嘅方法
用機過機既話 追完之後 直接用得返
撳幾個制就係
機過機係咪唔洗再同步iCloud?
WhatsApp 果啲都過哂?

除左銀行app, faceid
你可以理解成完全copy過去新機, 包括你已經登入左app(例如youtube, twitch, fb).
不過安全起見我都建議backup iCloud, 呢個係基本既保障自己.
好thx
唔戴套都理解
mon貼真係無可能唔用
日日對住個mon,花少少都真係頂唔順
有冇人知如果順豐送貨 如果發現有問題有冇得換?
pro 啲app call唔著個相機
之後wifi 每日斷一斷線
我唔得reset
有冇usb3.0 嘅type c 推介

想問下呢個位卡係度係咪正常

正常係咪應該有埋時間嗰啲?
tg 開相機影相又黑左畫面
屌呢部機好鳩
唔係又要重新開機呀嘛
系統資料有成60gb 點先清到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞