[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
手上啲神奇糖已經唔知可以俾邊個食,有 220 粒,班吉拉自己已經有 160 粒,俾火鳥食?

聽日捉一隻雷鳥就餵住落去先
我有成400幾粒未餵
報告一下先
上星期四淘左go plus,叫佢改埋,星期一就到左
本身152人仔,改埋加多15(加左價),港幣就總數197
實驗左一個鐘,都幾掂

求link

之前個post有位巴打俾link嘅
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=547555020946&wp_m=hotsell_goods_-1&wp_pk=shop/index_2259406822_11226051&from=inshop&wp_app=weapp&wp_p=547555020946

自己決定風險

我啱啱都問左話原價
報告一下先
實驗左一個鐘,都幾掂

求link

之前個post有位巴打俾link嘅
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=547555020946&wp_m=hotsell_goods_-1&wp_pk=shop/index_2259406822_11226051&from=inshop&wp_app=weapp&wp_p=547555020946

自己決定風險

我啱啱都問左話原價

佢肯平就得
最緊要啱用
報告一下先
實驗左一個鐘,都幾掂

改埋是指改乜?
有d性趣
報告一下先
實驗左一個鐘,都幾掂

改埋是指改乜?
有d性趣

改唔洗禁,自動捉同拎道具

90+ 火鳥總是無緣 認命了
雷鳥
咁早就周街雷鳥
咁早就周街雷鳥

港島仲未有雷鳥出係穩陣多人ge位
咁早就周街雷鳥

港島仲未有雷鳥出係穩陣多人ge位

我都係決定食飯時間先搏下
咁早一定好多晨運廢老
報告一下先
實驗左一個鐘,都幾掂

嘩加價喎,本身改機加5蚊咋,而家見好賣就15

我問個時就話加5蚊,第二日落單就加到15

我都係上星期四買,買左2隻都改,收我5蚊改裝
報告一下先
實驗左一個鐘,都幾掂

嘩加價喎,本身改機加5蚊咋,而家見好賣就15

我問個時就話加5蚊,第二日落單就加到15

我都係上星期四買,買左2隻都改,收我5蚊改裝

可能見大量巴打買即加價
仆街,樓下出老班
無人打,得幾丁友
仆街,樓下出老班
無人打,得幾丁友

咁早等半個鐘啦
仆街,樓下出老班
無人打,得幾丁友

咁早等半個鐘啦

等左差唔多半個鐘啦,最多都係得5件,仆街了
仆街,樓下出老班
無人打,得幾丁友

咁早等半個鐘啦

等左差唔多半個鐘啦,最多都係得5件,仆街了

等到夠鐘番工就.....

藍隊有愛

仆街一招電磁炮大班冇半血

藍隊有愛

13個人 有兩個仆街放幸福蛋 但200秒內殺左 我6粒波捉左 超好彩
周街都係雷鳥

但我放假 就幾公里內都係山卡啦地方
得返40分鐘,真係唔撚夠人,仆街

藍隊有愛

13個人 有兩個仆街放幸福蛋 但200秒內殺左 我6粒波捉左 超好彩

Btw用網上果個必捉法 唔知關唔關事 先餵蕉 再餵金果 車輪咁餵

藍隊有愛

三隻雞而言

電雞個pattern算最易出波

但真係好撚高攻

藍隊有愛

三隻雞而言

但真係好撚高攻

我唔知點解 隻老班22xx都比佢秒

藍隊有愛

三隻雞而言

但真係好撚高攻

我唔知點解 隻老班22xx都比佢秒

老班玻璃造架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞