[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

好似第一次轉到咁多野

想問下呢隻升唔升得過
招技唔係最岩但有90IV
400粒有排儲

升得過 但你太少塵

咁而家鯉魚龍正技應該係BITE+OUTRAGE?

你呢26萬塵都唔知夠唔夠升爆呢隻,捉過隻好過啦,慳塵
有無巴打知香港邊度有得買改左的go plus? 想即用

如果香港有 就唔使淘寶買啦
話說粒PokeMon go plus我前幾日淘話唔洗另外加錢改裝
聽日到即刻試下

巴打可唔可以share 條淘寶link

而家手機淘寶share唔到link
你search PokeMon go plus 有間鋪叫做'游戲機周邊成品配件'嘅
之前啲巴打都好似係呢間買

好似第一次轉到咁多野

cls
咁多人買 go plus ? 第一輪神獸熱潮分分鐘將近完結
又悶鳩大家幾個月先出 第二輪同埋 gen 3

用go plus 掛定等下一輪更新
因為回鍋玩家啲寵太廢

有心玩真係要買plus黎打塵,依家係無塵升野

yes
有多d玩家係好事,有go plus易好多

邊到可以買?

我都想買個

升班吉拉

我岩岩先玩返 捉左2隻班吉拉都煙左
換哂肥大糖好似真係好哂料咁 但又搵唔到迷你龍捉

其實我都想知依家迷你龍邊度多
一年前最舒服既farm位係海港城,不過依家應該已經唔係
大埔~科學園都叫間唔中有一隻,但係出既頻率真係唔高

四散哂啦 分分鐘行一個鐘海旁都捉唔到一隻

咁睇黎真係要用彩虹糖換 100IV 好難得

等到就等多陣, 分分鐘 下期輪換 Raid 就班吉拉換啟暴龍

姐係遲D會無班吉拉? 我仲未捉到 睇黎要捉返隻 但睇MAP仲少過神獸

我班吉拉又無利基亞都無,9粒白波中8粒都捉唔到

想問下呢隻升唔升得過
400粒有排儲

升得過 但你太少塵

https://pokemongo.gamepress.gg/pokemon/130

參考. 幾個組合都係正技. 不過唔建議巴打升啦, 你都係得果廿萬星塵. 打鯉魚王raid + farm 400粒糖唔係易D? 你而家喧樣power up 都要一大堆糖.

諗起以前係海運FARM, 進左兩條魚龍都係twister... 如果知道今日有TM, 我果陣就唔好transfer比教授

THX 咁多位巴打
身在歐洲係咪有d咩活動
點解澳洲隻袋獸會係到既?

同埋又咁多圖騰 琴日差唔多位又一隻 今日又一隻
身在歐洲係咪有d咩活動
點解澳洲隻袋獸會係到既?
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/11/004835_d6288d208f7563f12e7a68f126caf33b.jpg[img]
同埋又咁多圖騰 琴日差唔多位又一隻 今日又一隻
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/11/004837_96355422be3f0dd71309004e20b88585.jpg[img]

係有活動

咁係咩活動黎?
圖騰同袋獸同一個活動?
仲有無其他特別野?
蛋用咩打好?好撚厚血
蛋用咩打好?好撚厚血

怪力

想問下呢隻升唔升得過
400粒有排儲

升得過 但你太少塵

唔係啦

個人覺得 bite + 水炮 > 龍尾 + 水炮

水炮 有加成 , 所以 二技係要 水炮 > outrage

鯉魚龍都係拎去攻 唔會放gym
我覺得bite * hydro/crunch
Crunch都係拎黎打raid多
要水技用水伊好過

我岩岩先玩返 捉左2隻班吉拉都煙左
換哂肥大糖好似真係好哂料咁 但又搵唔到迷你龍捉

等到就等多陣, 分分鐘 下期輪換 Raid 就班吉拉換啟暴龍

姐係遲D會無班吉拉? 我仲未捉到 睇黎要捉返隻 但睇MAP仲少過神獸

班吉拉仲可以靠捉隻細再靠buddy/神奇糖進
又唔洗太灰心既

又唔洗太灰心既

襯雷鳥一樣佢又未走既打多幾隻 始終實用 加油

又唔洗太灰心既

捉隻細不如留張卷打raid boss好過,一捉返黎唔升都有少少戰力,又易高iv

又唔洗太灰心既

捉隻細不如留張卷打raid boss好過,一捉返黎唔升都有少少戰力,又易高iv

岩架其實 儲糖分分鐘捉到隻ok iv, LV高既黎進呀麻
好似我咁 留左5百幾粒迷你龍糖等進
有幾隻20lv靚iv都廢事進 慳塵

好似第一次轉到咁多野

cls

第七日首刷啫 差唔多啦

佢雙進化ITEM喎
唔好轉raid呀,老班卡比都未捉到90iv up
唔好轉raid呀,老班卡比都未捉到90iv up

唔知係日本活動所以轉左定點,但係今朝見到係可能將會有啟暴龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞