[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
咁多人買 go plus ? 第一輪神獸熱潮分分鐘將近完結
又悶鳩大家幾個月先出 第二輪同埋 gen 3

用go plus 掛定等下一輪更新
因為回鍋玩家啲寵太廢
想問下
電龍18XXCP 等級高過雷鳥 但雷鳥又係18XX CP 等級得20
咁雷鳥都係勁啲?
想問下
電龍18XXCP 等級高過雷鳥 但雷鳥又係18XX CP 等級得20
咁雷鳥都係勁啲?

Sure
Max cp 🐔>🐉
D彩虹糖唔知點用好
有隻100IV既哈古龍 用唔用哂D糖黎進佢好?
好似好哂D糖 但我見好似好小迷你龍捉
有冇人知邊到多迷你龍

升班吉拉

我岩岩先玩返 捉左2隻班吉拉都煙左
換哂肥大糖好似真係好哂料咁 但又搵唔到迷你龍捉

轉近海嘅stop
10km蛋多數係迷你龍

我反而想知邊撚度 . 邊區既蛋 可以孵到 背背龍同卡比獸

on 9 9 , 玩左一年都無孵過好既十公里

啲大嘢我都係街邊執返黎多
10km 蛋出得一次卡比,其他全屎

最想要既化飛同老噴都未有

我連10km 都冇乜幾隻

10k蛋出幾隻盔甲鳥
想問下
咁雷鳥都係勁啲?

Sure
Max cp 🐔>🐉

如果無愛 其他精靈唔撚洗用啦
個個出6隻班 肥大 神獸算
D彩虹糖唔知點用好
有冇人知邊到多迷你龍

升班吉拉

出到第四隻神獸先玩返 ?

捉完利基亞就開始玩返 但無捉到急凍鳥 依家有利基亞 火雷鳥
D彩虹糖唔知點用好
有冇人知邊到多迷你龍

升班吉拉

其實我都想知依家迷你龍邊度多
一年前最舒服既farm位係海港城,不過依家應該已經唔係
大埔~科學園都叫間唔中有一隻,但係出既頻率真係唔高

四散哂啦 分分鐘行一個鐘海旁都捉唔到一隻

咁睇黎真係要用彩虹糖換 100IV 好難得

等到就等多陣, 分分鐘 下期輪換 Raid 就班吉拉換啟暴龍

姐係遲D會無班吉拉? 我仲未捉到 睇黎要捉返隻 但睇MAP仲少過神獸
D彩虹糖唔知點用好
有冇人知邊到多迷你龍

升班吉拉

同你一樣,依家啲寵又廢人又廢又冇哂塵
想問下
咁雷鳥都係勁啲?

Sure
Max cp 🐔>🐉

如果無愛 其他精靈唔撚洗用啦
個個出6隻班 肥大 神獸算

所以我不嬲都覺得打 gym 打 raid 係應該設定為每款精靈只可出一隻

我都覺 咁先有動力去升
N記唔改又好快得返剩係用蛋 卡比個啲人
D彩虹糖唔知點用好
有冇人知邊到多迷你龍

升班吉拉

得堆廢寵 最勁係D神獸 無30LV都覺得好廢咁 利申27

想問下呢隻升唔升得過
招技唔係最岩但有90IV
400粒有排儲

想問下呢隻升唔升得過
400粒有排儲

升得黎都蚊訓
你升上去都係要糖,要星塵, 星塵係呢隻Game最scarce既野

因為回鍋玩家啲寵太廢

有心玩真係要買plus黎打塵,依家係無塵升野
D彩虹糖唔知點用好
有冇人知邊到多迷你龍

升班吉拉

怕咩 人多實打得死
見到4星除左御3家 都有人打
除左早上 天氣太曬或落大雨 偏僻

因為回鍋玩家啲寵太廢

yes
有多d玩家係好事,有go plus易好多

想問下呢隻升唔升得過
400粒有排儲

升得黎都蚊訓
你升上去都係要糖,要星塵, 星塵係呢隻Game最scarce既野

咁點玩好

因為回鍋玩家啲寵太廢

yes

邊到可以買?

因為回鍋玩家啲寵太廢

yes

邊到可以買?

淘寶
頁經

想問下呢隻升唔升得過
400粒有排儲

升得過 但你太少塵
有無巴打知香港邊度有得買改左的go plus? 想即用

想問下呢隻升唔升得過
400粒有排儲

升得過 但你太少塵

咁而家鯉魚龍正技應該係BITE+OUTRAGE?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞