[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
其實點解要防守🤔,死晒咪再出個隊🤣

死得好快架, 你試下用鯉魚龍 水伊

我會出背背同急凍,本身2隻都高防厚血,應該冇想像中死得咁快🙂

我會出背背同急凍,本身2隻都高防厚血,應該冇想像中死得咁快🙂

兩隻合體就差唔多
背背厚血但唔高防,急凍高防但唔厚血,雷鳥一下電磁炮夠秒佢地
有冇人知邊到多行路草呀

兩隻合體就差唔多
背背厚血但唔高防,急凍高防但唔厚血,雷鳥一下電磁炮夠秒佢地

係佢出大技前出暴風雪,之後等其他寵執手尾😂
其實鐵甲地岩技真係麻麻地,地x0.7🙈
https://youtu.be/fqUrv5eEG3M

想知煙10隻個啲人 係咪似佢咁 亂鳩咁拋波
留名,聽日打雷鳥
https://youtu.be/fqUrv5eEG3M

想知煙10隻個啲人 係咪似佢咁 亂鳩咁拋波

煙1870先DUM春
其實鐵甲地岩技真係麻麻地,地x0.7🙈

但 電系 打佢 0.51 咋
同埋 尖石先係重點

都叫有d用既
其實點解佢預設死都要推d強出黎
搞到下下要換寵先入場好q煩
有冇人知邊到多行路草呀

麗港城公園, 巢

Thanks巴打
其實點解佢預設死都要推d強出黎
搞到下下要換寵先入場好q煩

所以我拎晒d蛋打道館扣晒d血,咁就唔會預設d強出黎😎
而家pokemon go plus唔開住game
會唔會一個鐘斷你線?
1:感動
2:班吉
3:肥大
4-6卡比/肥大

咁打會唔會好快死
4-6卡比/肥大

咁打會唔會好快死

準備睇班阿叔用6隻幸福蛋 然後捉到100IV
4-6卡比/肥大

咁打會唔會好快死

準備睇班阿叔用6隻幸福蛋 然後捉到100IV

唔通食得鹽多有用
無糖升隻滾動岩
希望聽日唔會出事
得隻3300老班,3000鐵甲暴龍,2500肥大,2300滾動岩同幾隻2050左右既老班係度可以打
無糖升隻滾動岩
希望聽日唔會出事
得隻3300老班,3000鐵甲暴龍,2500肥大,2300滾動岩同幾隻2050左右既老班係度可以打

無dust先岩
無糖升隻滾動岩
希望聽日唔會出事

夠做吧,寧願多N隻老班/水寵可以TEAM ABC狂放
無糖升隻滾動岩
希望聽日唔會出事

無dust先岩

終於就黎有第一隻3000cp.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞