[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
無糖升隻滾動岩
希望聽日唔會出事
得隻3300老班,3000鐵甲暴龍,2500肥大,2300滾動岩同幾隻2050左右既老班係度可以打

無dust先岩

終於就黎有第一隻3000cp.....

慢慢加油
一半係蛋都似 大家要忍讓下啦

對雷鳥無愛
捉隻儲圖鑑算數
仆街用左6張特殊學習卷先換到靚技
仆街用左6張特殊學習卷先換到靚技

我都試過

對雷鳥無愛
捉隻儲圖鑑算數

無糖升隻滾動岩
希望聽日唔會出事
得隻3300老班,3000鐵甲暴龍,2500肥大,2300滾動岩同幾隻2050左右既老班係度可以打

無dust先岩

終於就黎有第一隻3000cp.....

下次開雙倍dust真係要努力d
依家乜柒都升唔到
想問有無小拳石巢?
想進隻感動岩2號

對雷鳥無愛
捉隻儲圖鑑算數

傘店傘店
https://youtu.be/_oRhNepbbvU
本來都懶得block佢
又5p又表情符號做乜9 逼人block姐

波台賤種、5p字、表情撚、口臭、同全個post所有人撩交嗌
全部以前舊登所有其他台嘅禁忌樣樣齊
聽朝雷鳥

我已經決定左打唔到100iv 雷鳥唔會停

反正好缺招式機關
聽朝雷鳥

我已經決定左打唔到100iv 雷鳥唔會停

反正好缺招式機關

唔明啲廢老點解可以乜都唔識但揸住成手3千幾cp既寵...

打卡比果陣同我講:
用蛋好過啦 你睇下隻怪力幾易死

打卡比果陣同我講:

呢類廢老嘅智商同佢地用嗰隻小精靈一樣

打卡比果陣同我講:

仲要話隻蛋好勁
食招又可以快D出大技

拆塔永遠俾系統選
唔會換怪
放心啦
每場總有三四個廢老喺你左近
報告一下先
上星期四淘左go plus,叫佢改埋,星期一就到左
本身152人仔,改埋加多15(加左價),港幣就總數197
實驗左一個鐘,都幾掂
報告一下先
實驗左一個鐘,都幾掂

求link
報告一下先
實驗左一個鐘,都幾掂

嘩加價喎,本身改機加5蚊咋,而家見好賣就15
報告一下先
實驗左一個鐘,都幾掂

嘩加價喎,本身改機加5蚊咋,而家見好賣就15

我問個時就話加5蚊,第二日落單就加到15
報告一下先
實驗左一個鐘,都幾掂

求link

之前個post有位巴打俾link嘅
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=547555020946&wp_m=hotsell_goods_-1&wp_pk=shop/index_2259406822_11226051&from=inshop&wp_app=weapp&wp_p=547555020946

自己決定風險
手上啲神奇糖已經唔知可以俾邊個食,有 220 粒,班吉拉自己已經有 160 粒,俾火鳥食?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞