[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
如果道館有空位 但顯示被攻擊中 係咪只可以等10分鍾後放寵
每次都放唔到但人地放到
係我手慢問題
每次都放唔到但人地放到
係我手慢問題

同問

已射

已射

每次都放唔到但人地放到
係我手慢問題

同問

手慢
每次都放唔到但人地放到
係我手慢問題

同問

手慢

講多句, 因為你見到有位個一刻, 多數係唔知係十分鐘入面過左幾耐
只可以話係十分鐘內, 個位會變成比放
你只能不斷放放放
咁岩個秒個位可以放你又最快咪恭喜你

唔係要我1iv1ic咁上先捉到隻9xiv呀
每次都放唔到但人地放到
係我手慢問題

係......有人會利用較電話時間呢個bug而入到,又或者你太慢 / 揀左同佢同一樣既寵,所以佢得你唔得

仆你個街一路捉一路手震同出冷汗
好彩捉到
100iv+靚技

唔係十萬伏特先靚咩?
不過可以洗
每次都放唔到但人地放到
係我手慢問題

係......有人會利用較電話時間呢個bug而入到,又或者你太慢 / 揀左同佢同一樣既寵,所以佢得你唔得

較電話時間bug 已失效

唔係要我1iv1ic咁上先捉到隻9xiv呀

捉多42隻就有1902
煙左 屌
屌唔想浪費卷又捉十鳩幾隻先搵到隻9X
我都唔求100,求下你出隻9X俾我收工算啦
屌唔想浪費卷又捉十鳩幾隻先搵到隻9X
我都唔求100,求下你出隻9X俾我收工算啦

我都想一隻就收工
今日走咗兩隻iv93

已射

想問依加係咪用頭版隻圖睇iv
cp:1888
lv.93
唔追了, 儲卷

日卷冇得儲wo
點解打親背背都80iv以下
大奇蹟日見1捉1
轉貼

搭地鐵聽到對情侶個男既同個女朋友解釋PokemonGo既cp值高唔代表勁呢個問題...😂

佢話你睇下你細個未發育個陣,個胸都細過隔離位同學,但唔代表你渣,只係你lv未夠高。假設你iv,即係有潛力的話,你發佐育之後就會比同齡既同學個胸大,即係cp高過人...

跟手佢仲話,你胸大都無用,仲要睇埋你技能。做女人梗係要入得廚房,出得廳堂,上得大床,咁先有人娶!你試諗下噴火龍唔識噴火、水箭龜唔識噴水,奇異花唔識放陽光烈熖,咁cp高極都無用啦!

然後佢話仲要計埋招技既damage per second,佢話有啲招雖然睇落好勁,但要儲太耐氣先出到就會俾人打死佐,最緊要係快狠準!個女朋友即刻秒速回佢一句,哎呀唔怪你咁快啦..

👽很貼切解釋CP興iv的關係...
2中2 仲要有93

原來雷鳥只係生得兇狠
轉貼

搭地鐵聽到對情侶個男既同個女朋友解釋PokemonGo既cp值高唔代表勁呢個問題...😂

佢話你睇下你細個未發育個陣,個胸都細過隔離位同學,但唔代表你渣,只係你lv未夠高。假設你iv,即係有潛力的話,你發佐育之後就會比同齡既同學個胸大,即係cp高過人...

跟手佢仲話,你胸大都無用,仲要睇埋你技能。做女人梗係要入得廚房,出得廳堂,上得大床,咁先有人娶!你試諗下噴火龍唔識噴火、水箭龜唔識噴水,奇異花唔識放陽光烈熖,咁cp高極都無用啦!

然後佢話仲要計埋招技既damage per second,佢話有啲招雖然睇落好勁,但要儲太耐氣先出到就會俾人打死佐,最緊要係快狠準!個女朋友即刻秒速回佢一句,哎呀唔怪你咁快啦..

👽很貼切解釋CP興iv的關係...

打撚死我都唔信
岩岩新玩 打左5次雀都未捉到一隻
13/11
一隻iv90都冇fuck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞