[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
想問go plus既話,坐地鐵count唔count里數full蛋?
沿途都捉到精靈?

go plus一樣有速度限制
東鐵線黎講,埋站同埋岩岩開車會捉到野
其餘時間就唔得啦

如果係其它線既話,情況應該更差

基本上唔會計到里數,車速太快
拎到道具同捉到怪
正呀,冷氣位捉利

連住 雙雷鳥

自爆

屯門置樂
利申2捉1

捉曬2隻
點解你地咁多POKESTOP冇轉過

之前有轉落但係更新完有第一次轉bonus之後冇再去開嗰頭
咪會變到好似好多冇轉過
話說粒PokeMon go plus我前幾日淘話唔洗另外加錢改裝
聽日到即刻試下

巴打可唔可以share 條淘寶link

而家手機淘寶share唔到link
你search PokeMon go plus 有間鋪叫做'游戲機周邊成品配件'嘅
之前啲巴打都好似係呢間買

謝巴打回覆

改裝係指換面版顏色?
話說粒PokeMon go plus我前幾日淘話唔洗另外加錢改裝
聽日到即刻試下

你search PokeMon go plus 有間鋪叫做'游戲機周邊成品配件'嘅

謝巴打回覆

改裝係指換面版顏色?

係改到唔駛禁制都識自己捉寵轉stop
煙左2007 cp利
煙左2007 cp利

辣殺
煙左2007 cp利

辣殺

自己得隻1987
聽日到即刻試下

謝巴打回覆

改裝係指換面版顏色?

我見日本amazon 有人賣呢舊野
唔知淘寶有無

https://www.amazon.co.jp/gp/aw/d/B0722J3FXM/ref=mp_s_a_1_9?ie=UTF8&qid=1502434407&sr=8-9&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=pokemon+go+plus
煙左2007 cp利

辣殺

自己得隻1987

知唔知去到幾時?
利申: 煙過兩隻 手上一隻都冇
聽日到即刻試下

謝巴打回覆

改裝係指換面版顏色?

我見日本amazon 有人賣呢舊野
唔知淘寶有無

https://www.amazon.co.jp/gp/aw/d/B0722J3FXM/ref=mp_s_a_1_9?ie=UTF8&qid=1502434407&sr=8-9&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=pokemon+go+plus

又頁經
煙左2007 cp利

辣殺

自己得隻1987

知唔知去到幾時?

爬文
煙左2007 cp利

辣殺

自己得隻1987

知唔知去到幾時?

冇講利去到幾時
煙左2007 cp利

辣殺

自己得隻1987

知唔知去到幾時?

冇講利去到幾時

sorry冇爬文
會唔會同雷鳥一齊消失

用下腦都知
點會零零捨捨得MEW用2D MODULE
新post
新post
https://lihkg.com/thread/355246

又俾你搵到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞