[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
總括嚟講 我對黃隊依隻臭雞好不滿

企咁近 又飛得咁慢把撚咩

搞到成班平時唔識扔遠波既人以為自己勁撚左

基本上一等到佢就攻擊完放波一定nice/great, 好易

但都係唔夠運

我覺得雷鳥係三鳥最易中喎
只係捉唔捉到既問題
有冇消息下個星期雷鳥完左仲會唔會有活動
11個波都捉唔到隻1898 唔識擲波

睇運

我八個金梅curveball加great都捉唔到

excellent 直接爆都試了

但都係唔夠運

只係捉唔捉到既問題

起碼唔使等佢落地先

隻死燒雞好撚陰濕

但都係唔夠運

只係捉唔捉到既問題

覺得最易中 係因為啲人唔識扔遠波咋
佢企到咁近, 連妹下妹下既廢老直波都中啦

Agger 只要有耐性d等佢攻擊
好易great
10k強係咁中立方

為立方獸Z做準備

立方獸唔係係5KM度架咩?
我記得我中過6次都係5KM度出

舊蛋 5 km
新蛋 10 km

屌,咁就仆街喇

但都係唔夠運

只係捉唔捉到既問題

雷鳥距離近之餘
郁既動作仲要簡單,真係好易掉

但都係唔夠運

只係捉唔捉到既問題

雷鳥距離近之餘
郁既動作仲要簡單,真係好易掉

三隻之中最臭一定依隻 , 隔住個 mon 都覺得臭
畀我捉一隻 100 iv , 之後唔撚捉

今日3隻都係一波入袋
但無隻過90,想喊
10k強係咁中立方

為立方獸Z做準備

立方獸唔係係5KM度架咩?
我記得我中過6次都係5KM度出

舊蛋 5 km
新蛋 10 km

屌,咁就仆街喇

佢一換完無耐, 我連中三隻 10 km 立方獸 , 仲要係糖加成嗰期 , 我屌撚左出嚟 卡比 背背 吉利 又唔見我中

我好想中一隻綿羊,然後隊曬d彩虹糖俾佢升電龍
https://lihkg.com/thread/350696/page/1
大家幫手推,推到隻賤種飛狗俾Admin Bam為止
https://lihkg.com/thread/350696/page/1
大家幫手推,推到隻賤種飛狗俾Admin Bam為止

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞